Przedmiot nauczania: język polski,historia
Wiek: 29 Dołączyła: 27 Sie 2007 Posty: 333 Skąd: Wielkopolska
Post nr 19, Wysłany: 2009-02-18, 18:39
Mnie dziwi tylko fakt, że chciałabyś dla siebie pomieszczenie, w którym miałabyś przygotowywać się do zajęć. Myślę, że wśród nauczycieli znajdzie się taka grupa, która również chętnie przygotowywałaby się do zajęć w szkole, a nie w domu.
Ja dojeżdżam do pracy, zdarza się, że w oczekiwaniu na pociąg rozsiadam się w pokoju nauczycielskim z materiałami, kartkówkami itp. i nikogo to jakoś nie dziwi albo szukam wolnej klasy, w której mogę się "ukryć". Nie spotkałam się jeszcze ze szkołą, która zapewniałaby "miejsca do pracy". Może kiedyś...
Hurrrra!!!!!! Słuchajcie, właśnie dostałam wiadomość, że od jutra mogę poczynić przygotowania, do zaadaptowania pomiescenia!!!!!!!!!!! No, nieeeee !!!!!!! Całuję i pozdrawiam!!!!!!!! Trzymajcie się ciepło!!!!!!
No faktycznie, duska, dzięki!!!!
Ejwa, strasznie mi przykro, że tak to wygląda, u Ciebie. Też kiedyś pracowałam poza miejscem zamieszkania, więc domyślam się, że to niełatwe! Ale, jak to mówią, co nas nie zabije, to wzmocni!!!!!!! papapap
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum