Post nr 1, Wysłany: 2009-09-08, 18:58 Plan pracy??
Witam! Z góry przepraszam jeśli temat się powtarza - nie mogłam go znaleźć więc zakładam. Mam kilka pytań do nauczycieli przedszkola, mogą one wydać się wam jako doświadczonym nauczycielom banalne lub śmieszne ale ja od października zaczynam wychowanie przedszkolne i nurtuje mnie kilka spraw Dostajecie gotową listę tematów które macie zrealizować z dziećmi w danym roku czy macie ją opracować samodzielnie? Jak wygląda taka lista? Jeśli ktoś miałby taką listę tematów i mógłby mi ją udostępnić to byłabym bardzo wdzięczna
kagiee
Przedmiot nauczania: Inne
Post nr 2, Wysłany: 2009-09-08, 21:26
Ja żadnej listy tematów nie dostaje i raczej się takiego czegoś nie dostaje od górnie... W swojej pracy możesz bazować na przewodnikach- tam są rozpisane teatycznie codzienne zajęcia z dziećmi... są tam właśnie podane przykładowe tematy zajęć ale to i tak w praktyce się bardzo często modyfikuje jak komu się podoba
Nie wiem czy ci o to chodziło, ale chyba tak pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum