Post nr 76, Wysłany: 2009-06-16, 20:59 Proszę o pomoc nauczycieli
Witam,
proszę o pomoc nauczycieli przedmiotów humanistycznych i matematyczno-przyrodniczych. Prowadzę badania do pracy magisterskiej poświęcone nadpobudliwości u dzieci. Posiadam pulę zadań i muszę wybrać zarówno trudniejsze jak i łatwiejsze, dlatego potrzebuję pomocy nauczycieli klas 4 i 5 szkoły podstawowej, aby opierając się o program nauczania zaznaczyli które zadanie zaliczają jako trudne a które jako łatwe (sędziowie kompetentni). Dodam, że jestem studentką psychologii i studium pedagogicznego. Będę wdzięczna za pomoc. Jeśli będziecie Państwo chcieli mi pomóc zadania do oceny prześlę na maila. Pozdrawiam.
Przedmiot nauczania: Język angielski
Post nr 77, Wysłany: 2009-07-03, 16:54 POMOCY - do prakytykujacych anglistow
Kochani potrzebuje Waszej pomocy.
Pisze prace magisterska na uczelni Trinity College w Dublinie na temat autonomii w nauczaniu jezykow obcych.
Czescia tej pracy sa badania (kwestionariusz).
Jesli obecnie uczycie jezyka angielskiego w szkole na jakim kolwiek poziomie i chcecie mi pomoc prosze dajcie znac.
Prosze o podanie maila zebym mogla wam wyslac kwestionariusz do wypelnienia. Strasznie mi zalezy zeby nagromadzic jak najwiecej przed koncem lipca.
Post nr 80, Wysłany: 2009-07-06, 09:49
Sluchajcie przez profil da sie wyslac maila ale nie widac adresu. Przez portal nie moge przeslac zalacznika wiec prosze o podanie maila jesli macie chwile zeby mi pomoc.
[student]effcyk
Post nr 84, Wysłany: 2009-10-04, 15:29 temat pracy licencjackiej
Witam! nie za bardzo wiedziałam gdzie umieścć ten temat, jeśli jest w złym dziale, przepraszam i proszę o przeniesienie, bądż doczepienie do podobnego tematu.
Jestem na 3 roku fil.ang. i mamy do 29 pażdziernika zdecydować się na jaki temat chcemy pisać nasze prace licencjackie. Temat mamy wymyśleć sobie sami. Drodzy Angliści pamiętacie może swoje tematy prac magisterskich bądż licencjackich? może jakiś polecicie, bo ja mam totalną pustkę w głowie na jaki temat by tu pisać . Za wszelkie "wskazówki" dziekuje .
ala.forum
Mój temat pracy licencjackiej był związany z teaching grammar i authentic materials, natomiast praca magisterska dotyczyła teaching grammar and different age groups.
[student]effcyk
Post nr 88, Wysłany: 2009-10-04, 19:29
motylek8, bardzo spodobał mi sie ten 2 temat . Mogłabyś napisać mniej więcej z jakich materiałów korzystałaś ( autor i tytuł książki) ? Bo wiem że w Harmerze coś znajde napewno, bo miałam coś o tym na 2 roku.
Z góry dziekuje. Pozdrawiam
ala.forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum