Post nr 16, Wysłany: 2008-04-06, 19:21 poszukiwanie niedostępnej książki
czy ktoś z obecnych na tym forum posiada (np. w wersji elektronicznej i mógłby się podzielić) albo wie gdzie można zdobyć książkę "100 testów z gramatyki angielskiej" Henryka Krzyżanowskiego...? Książka z tego co widzę jest powszechnie niedostępna (brak jej w którejkolwiek z księgarń internetowych)...
_________________ "Forgive your enemies but never forget their names" Kennedy
Marcin77
Przedmiot nauczania: Język angielski
Wiek: 1985 Dołączył: 07 Kwi 2008 Posty: 2 Skąd: mazowieckie
Post nr 17, Wysłany: 2008-04-07, 07:49
moze ktos ma testy do ksiazki click on 1 poniewaz ucze 1 klase gimnazjum angielskiego jako jedyny w szkole. Zgubilem ksiazke jakies 2 tygodnie temu a musze im zrobic test . Moze ktos ma testy i mugl by mi je przeslac nie musza byc z odpowiedziami ..
_________________ "Forgive your enemies but never forget their names" Kennedy
Polonistka 77
Przedmiot nauczania: Język polski
Wiek: 1934 Dołączyła: 18 Maj 2008 Posty: 10 Skąd: śląskie
Post nr 29, Wysłany: 2008-05-18, 13:34 Nasza mama czarodziejka - potrzebna od zaraz.
Cześc. Potrzebny mi jest pilnie rozdział książki "Nasza mama czarodziejka" - Jak nasza mama zreperowała księżyc. Proszę jeżeli ktoś posiada tę książkę Papuzińskiej niech przesle mi ten rozdział na adres polonistkafiga@interia.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum