Post nr 3, Wysłany: 2007-03-23, 12:19 Szukam książki "Przyjaciele z Europy cz. 3"
Bardzo pilnie potrzebuję książki do III klasy Sp pt. "Przyjaciele z Europy". Czy ktoś wie czy wydawnictwo Polskie Wydawnictwo Edukacyjne jeszcze istnieje? Niestety nie mogę skontaktowac się z osobami które zajmują się dystrybucją tej książki.
Ja też poszukuje tej książki i muszę ci powiedzieć że jest praktycznie niedostępna ostatnio była na allegro ale nie udało mi się jej kupić
Już się zastanawiałam dlaczego wydawnictwo nie zrobi wznowienia
Post nr 8, Wysłany: 2007-11-09, 20:36 Poproszę o pomoc- szukam książek
Chcę znaleźć w niej porady dotyczące zarówno radzenia sobie z niegrzecznymi dziećmi, nie słuchającymi poleceń i zakazów oraz czym mogę zastąpić krzyk, karanie.
Chciałabym sobie radzić w sytuacji gdy dany uczeń nie reaguje na moje słowa, jest po prostu niesforny....
Polecam książki:
1. Adele Faber, Elaine Mazlisch – „Jak mówić, żeby dzieci się uczyły w szkole i w domu”
3. Adele Faber, Elaine Mazlisch – „Jak mówić, żeby dzieci nas słuchały, jak słuchać, żeby dzieci do nas mówiły“
I słusznie, bo wszystkie warto przeczytać. Niestety, linków pod ręką nie miałam, ale teraz zobaczyłam i zachęcam do przeczytania książek, które poleca miwues. Warto je mieć w swojej domowej biblioteczce. Z mojej niektóre wyfruwają, zwłaszcza te, do przeczytania których namawiam rodziców. Zawsze kilka osób chętnych się znajdzie więc udostępniam. Czasami udaje się nawet na ten temat podyskutować na zebraniach z rodzicami.
Post nr 12, Wysłany: 2007-12-07, 23:02 afazjologia
to tytuł ksią zki, którą bardzo potrzebuję. Autorką jest Pąchalska. Nie ma jej w księgarniach ani w bibliotekach. może ktoś ma ?potrzebuję niektóre rozdziały,bardzo potrzebuję...
k.p
Przedmiot nauczania: filozofia
Post nr 14, Wysłany: 2007-12-14, 19:35 budowanie więzi z uczniem
witam
prosze o pomoc -potrzebuje literatury do opracowania problemu budowania wiezi z uczniami. cokolwiek, co jest dostepne.
z gory dziekuje
pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum