Post nr 1, Wysłany: 2012-01-18, 16:10 poszukuję wzoru podania o zmniejszenie liczby goodzin
Witam, poszukuję wzoru podania o zmniejszenie liczby godzin w szkole. Może wyjaśnię moją obecną sytuację. Jestem nauczyciel przedmiotów zawodowych, uczę w sumie 6 przedmiotów, tak więc muszę dużo czasu poświęcić na przygotowanie się do zajęć. Oprócz tego, w co drugi weekend mam zajęcia na studiach (przygotowanie pedagogiczne ). Tygodniowo mam 21 godzin (czyli cały etat plus 3 nadgodziny), od nowego półrocza dostanę jeszcze 3 nadgodziny. jak dla stażysty wydaje mi się to za dużo, dlatego chętnie bym zrezygnował z 3 nadgodzin tygodniowo...
Tygodniowo mam 21 godzin (czyli cały etat plus 3 nadgodziny), od nowego półrocza dostanę jeszcze 3 nadgodziny. jak dla stażysty wydaje mi się to za dużo, dlatego chętnie bym zrezygnował z 3 nadgodzin tygodniowo...
KN Art. 35
4. Kobiecie w ciąży, osobie wychowującej dziecko do lat 4 oraz nauczycielowi w trakcie odbywania stażu nie przydziela się pracy w godzinach ponadwymiarowych bez ich zgody.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum