barbaraz
Przedmiot nauczania: Język niemiecki; język polski
Wiek: 41 Dołączyła: 10 Wrz 2011 Posty: 3 Skąd: wielkopolskie
Post nr 1, Wysłany: 2011-12-11, 20:00 Prośba o pilną pomoc
Witam.
Jestem nauczycielką języka polskiego i niemieckiego.
Nie będę owijała w bawełnę, bo to nie ma sensu - jakieś głupie tłumaczenia itp. Po prostu potrzebuję materiałów z języka polskiego do liceum ("Przeszłość to dziś") z wydawnictwa STENTOR - są one dostępne w Klubie nauczyciela stentor, jednak mam problem z zalogowaniem się do Klubu (wpisuje te same dane, co na stronie stentor.pl), ale wyskakuje komunikat o błędzie.
Zgłosiłam ten błąd, ale od 3 dni nie dostałam odpowiedzi (drogą elektroniczną). Dzwoniłam pod wskazany numer telefonu, ale kazano mi czekać.
Dobrze, tylko ile można czekać?
Potrzebuję materiałów na jutro, gdyż we wtorek zaplanowałam sprawdzian. Niestety - nie mam czasu na układanie własnych pytań, a przełożenie nie wchodzi w grę.
Moje pytanie brzmi: czy znalazłby się ktoś na tyle uprzejmy, kto mógłby mi przesłać owe materiały na skrzynkę pocztową? Oczywiście odwdzięczę się w miarę możliwości
Czekam na szybką odpowiedź i przepraszam za wysunięcie (dość nietypowej chyba?) prośby, ale jestem "pod ścianą"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum