Post nr 1, Wysłany: 2009-02-11, 20:00 SPRAWOZDANIE ZE STAŻU NA NAUCZYCIELA DYPLOMOWANEGO
Witam !
Pracuję w świetlicy i mam do napisania sprawozdanie ze stażu na nauczyciela dyplomowanego . Czy mógłby mi ktoś pomóc w tej sprawie - byłabym bardzo wdzięczna
Dziękuję za zainteresowanie i serdecznie pozdrawiam
W takim razie wklej tutaj swój plan rozwoju zawodowego, napisz, jakie działania zaplanowane zrealizowałaś, kiedy, jakie były ich efekty, jakich nie zrealizowałaś, dlaczego?
Witam Zwracam się do moich Kolegów i Koleżanek Świetliczanek z wielką prośbą o rady dotyczące skonstruowania rocznego sprawozdania nauczyciela kontraktowego pracującego w świetlicy.Mam dość zagmatwaną sytuację gdyż w tym roku pracuję w oddziale przedszkolnym, a w ubiegłym byłam pracownikiem świetlicy.Ogólnie jest już po czasie, ale liczę na wyrozumiałość mojej pani dyrektor Za wszelkie informacje będę bardzo wdzięczna :)Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum