Przedmiot nauczania: muzyka,plastyka,wiedza o kulturze,j.angielski
Post nr 1, Wysłany: 2009-11-02, 07:16 Rozkład materiału nauczania - ma ktoś ?
Słuchajcie co prawda uczę w tym roku z "Muzycznego świata", ale zaciekawiła mnie oferta Nowej Ery, w której naprawdę historia muzyki została baaardzo streszczona i każdy dział składa się z 1 lekcji można powiedzieć teoretycznej oraz 1 warsztatowej, czyli piosenek tudzież zasad muzyki. Korzysta ktoś może z tego podręcznika i mógłby mi wysłać rozkład materiału nauczania, bo jestem ciekawy jak to wygląda bliżej ?
_________________ Sztuka jest pokarmem duszy.
Rom
Przedmiot nauczania: Język polski
Wiek: 64 Dołączył: 06 Lis 2008 Posty: 13 Skąd: wielkopolskie
Post nr 2, Wysłany: 2009-11-17, 11:08 przedmioty artystyczne
Poszukuję w internecie materiałów z zakresu metodyki nauczania przedmiotów artystycznych.
Najlepiej dla uposledzonych właśnie, ale nie koniecznie. Jeśli ktoś miłaby jakąś sugestię lub konkretny adres będę wdzięczny.
Pozdrawiam serdecznie.
Witam pomóżcie mi proszę.... Potrzebuję program, rozkład materiału , PSO do zajęć artystycznych .... Jeżeli coś macie wysyłajcie aleks10029@wp.pl Z góry wielkie dzieki pozdrawiam
Post nr 8, Wysłany: 2010-09-03, 13:27 poszukuje rozkladu materialu z zajęć artystycznych
Błagam nich mi ktoś pomoze! Jestem nauczycielem informatyki a w tym roku mam uczyc zajęć artystycznych. Mam w nich ująć grafikę komputerową i nie wiem od czego zacząć. Prosze o POMOC!!
e-mail mariola-nedzi.wp.pl
witam Was serdecznie....zwracam sie o pomoc , a mianowicie czy macie jakis plan wynikowy na zajecia artystyczne z plastyki??prosze o pomoc!!!!moje gg 10962053, pozdrawiam
witam Was serdecznie....zwracam sie o pomoc , a mianowicie czy macie jakis plan wynikowy na zajecia artystyczne z plastyki??prosze o pomoc!!!!moje gg 10962053, pozdrawiam
I co? masz coś do plastyki z zajęć artystycznyh? MAC ma, ale tylko do architektury i fotografii. Operon-nie wiem dokładnie, ale stricte z plastyki(malowanie, rysowanie) też kiepścizna.. Jeśli coś masz będę wdzięczna, jak się ze mną podzielisz.. lili_lo@o2.pl
witam mam pytanko czy może ktos ma książkę Stefana Parucha Nowe Media w Sztuce i mógłby mi ja jakoś udostępnic Chodzi mi o program nauczania i plany wynikowe do zajęć artystycznych z plastyki Z góry dziekuję.
Post nr 15, Wysłany: 2011-09-01, 15:24 szukam rozkładu materiału do zajęć artystycznych. Wachowiak
Witam!
Jestem początkującym nauczycielem. W szkole w której będę pracował został wybrany podręcznik do zajęć artystycznych Muzyka, p. Wachowiaka, wyd. gawa. Słyszałem że wydawnictwa udostępniają rozkład materiału do danego programu. Niestety przeszukałem chyba wszystko i nigdzie nie mogę znaleźć rozkładu do tego podręcznika. Pilnie proszę o pomoc. Może ktoś z was takowy rozkład już ma i zechce się podzielić. Będę wdzięczny:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum