Dzięki Dziecię powite w poniedziałek zeszły, miało być tradycyjnie, było cc, od soboty w domku siedzimy. Córa jest spokojna, małż genialnie przewija (najgorsze kupy mu się trafiają, hehe ), a ja już prawie doszłam do siebie - jestem w szoku Ogólnie bardzo miło jest Żaden baby blues czy inna cholera mnie nie dopadła, uff.
dushka, gratuluję Masz słodkiego bobasa Najlepsze życzenia dla wszystkich mam
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
paweł_polonista
Przedmiot nauczania: Język polski
Wiek: 32 Dołączył: 05 Sie 2008 Posty: 62 Skąd: małopolskie
Post nr 13, Wysłany: 2010-06-02, 14:30
dushko, spóźnione, ale szczere gratulacje zarówno dla Ciebie, jak i świeżo upieczonego tatusia. Jaka mama, taka córcia. (w sensie, że grzeczna). No i z okazji wczorajszego święta, spóźnione życzenia dla Agatki - wszystkiego najlepszego i dla Wszystkich dzieci - tych małych, i tych dużych także.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum