antares140
Przedmiot nauczania: Język niemiecki
Post nr 1, Wysłany: 2010-12-24, 07:24 Życzenia: Święta Bożego Narodzenia
Spokoju i radości,
tylko miłych gości!
Smacznej Wigilii i całusów moc
- w tę najpiękniejszą w roku noc!
Szczęścia kilogramów,
ze śniegu bałwanów!
Życzliwych ludzi wokół,
żadnej łezki w oku,
Przyjaciół jakich mało.
Przez życie idźcie śmiało!
Niech miłość bez ustanku Was dotyka.
A w Nowym roku szczęście spotyka!
Wszystkim moim kolegą i koleżanką Wszystkiego Najlepszego, Szczęśliwych,Radosnych i Rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia oraz Sukcesów i wytrwałości w pracy zawodowej.
Przedmiot nauczania: edukacja wcz.
Post nr 4, Wysłany: 2010-12-24, 09:44
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia chcę Wam życzyć drodzy forumowicze
ciepła, spokoju, miłości, radości dawania i otrzymywania, puszczenia w niepamięć trosk, otwarcia na dobroć.
A tak bardziej prozaicznie, to: pyszności na wigilijnym stole oraz wielu prezentów i niespodzianek!
-- -- -- -- -- -- --((( )))
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
"A kto wie, czy za rogiem nie stoją Anioł z Bogiem? I warto mieć marzenia, doczekać ich spełnienia!"
Zdrowych, radosnych i rodzinnych Świąt dla Was wszystkich i Waszych najbliższych.
Dziś ostatni dzień Świąt...więc mogę jedynie życzyć, aby atmosfera wzajemnej życzliwości towarzyszyła nam przez cały rok, nie tylko w święta, a Jezus- którego urodziny obchodziliśmy- zagościł w sercach wszystkich i stał się ich Panem w codziennym życiu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum