Post nr 1, Wysłany: 2009-09-22, 21:28 19 godzina na lekcji w-f
Od tego roku jak zapewne wiecie weszła do szkół obowiązkowa 19 godzina, którą każdy nauczyciel ma przepracować społecznie z uczniem. Interesuje mnie jak tą kwestię rozwiązaliście w swojej szkole właśnie na tym przedmiocie? Myślałam by część tych godzin wykorzystać na naukę poloneza z młodzieżą, oraz przygotowaniu młodzieży do zawodów sportowych. Muszę te godziny oczywiście zapisywać i się na koniec roku rozliczyć, podobno mam również napisać plan do tego, co będę robić, to np. jak robię godziny z 3 liczmy dyscyplin to mam napisać 3 różne plan. Proszę napiszcie jak macie to rozwiązanie. A przy okazji macie może jakiś fajny układ POLONEZA i plan pracy. Z góry dziękuję.
Ja mam napisany program z zajęć wyrównawczych i raz w tygodniu prowadze takie po swoich lekcjach, a obecności i tematy zapisuję w zeszycie zajęć, takim samym jak do zajęć UKS
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum