Post nr 1, Wysłany: 2010-04-17, 14:42 Konspekt tenisa stołowego - gdzie szukać?
Witam. Potrzebuje konspektu tenisa stołowego. Jest mi potrzebny na kurs instruktorski. Podobno na internecie jest tego bardzo dużo, jednak ja nic niemoge znaleźć, nawet w googlach.
Czy mógłby mi ktość podać jakąś stronę z konspektem tenisa stołowego?
Post nr 2, Wysłany: 2010-04-19, 19:38 Re: Konspekt tenisa stołowego - gdzie szukać?
rutra napisał/a:
Witam. Potrzebuje konspektu tenisa stołowego. Jest mi potrzebny na kurs instruktorski. Podobno na internecie jest tego bardzo dużo, jednak ja nic niemoge znaleźć, nawet w googlach.
Czy mógłby mi ktość podać jakąś stronę z konspektem tenisa stołowego?
Z góry dziękuje.
Stronki Tobie nie podam. Z racji tego, iż robisz kurs instruktorski mogę jedynie zaproponować książkę Ryszarda Kulczyckiego:" Tenis stołowy bez tajemnic". Kurs robisz u p. Englendera? czy u p. Jerzego Grycana? Zresztą, gdzie byś nie robił. Na pewno była propozycja zakupu książki. Polecam, gdyż dostać ciekawą książkę odnośnie metodyki nauczania poszczególnych elementów tenisa stołowego jest bardzo ciężko. Wspomnianego wcześniej " Tenisa stołowego bez tajemnic" raczej oficjalnie nie dostaniesz, albo się bardzo postarasz. Jak już zdobędziesz te książki, powinieneś sobie poradzić we wstępnym nauczaniu tenisa stołowego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum