Zgadzam sie z przedmowcami, zalezy od charakteru tak samo jak kazdy czlowiek (czyz nie ?? ) Ogolnie wedlug mnie wf to jeden z najlepszych przedmiotow w szkole. Dzieki czemu wfisci tez sa lubiani. Wiadomo sa wyjatki alez reguly to sa lubiani dlatego ze lubiany jest wf.
przyklad 1
- nauczyciel w trosce o to, zeby nikt nie nabyl kontuzji itp przeprowadza rozgrzewke, by rozgrzac wszystkie partie miesni itp
- po tym doskonalenie technik gry (siatk:odbicia spos gornym, kosz:doskonalenie 2taktu)
- nastepnie przechodzimy do gry
-> nauczyciel taki jest nielubiany przez 90% uczniow (powod - 15 min gry / 45 min lekcji)
(Ja mam takiego (NA SZCZESCIE, ale u nas wszyscy go lubia, ze wzgledu na jego poczucie humoru, profesjonalne podejscie do tego co robi, komentarze do gry (lekko ironiczne, ale nie offensywne)
przyklad 2
- macie pilke i idzcie se grac a ja sobie pogadam z wfistkami
-> nauczyciel taki jest bardzo lubiany, ale on sam nie budzi respektu
[uczeń]hello
Przedmiot nauczania: Inne
Wiek: 16 Dołączyła: 27 Sie 2008 Posty: 1 Skąd: mazowieckie
Post nr 22, Wysłany: 2008-08-27, 14:51
Ja bardzo nie lubię wf-u i mojego nauczyciela też nie lubiła, ale teraz zmieniam szkołę(idę do gimnazjum) no i jeszcze nie wiem jak będzie
Wiek: 16 Dołączyła: 21 Sie 2008 Posty: 300 Skąd: lubelskie
Post nr 23, Wysłany: 2008-08-27, 18:20
Mój wuefista z podstawówki był bardzo fajny, miły, sympatyczny i cała szkoła go lubiła. Czasem wtrącił do rozmów podczas rozgrzewek coś śmiesznego, czasem się kogoś spytał o małego brata, oceny, etc. Ćwiczenia aplikował nam w sam raz - ani za dużo, ani za mało.
_________________ "Nie pluj do wody... kiedyś będziesz musiał się z niej napić..."
Katja
"Idź do przodu, nie do tyłu. Patrz w górę, nie w dół."
Misia Z.
Ja swojego wuefisty nie lubię bo i wuefu nie lubię.
Uważam, że na wuefie bardziej liczy się zdanie rozwrzeszczanej klasy, niż zdanie osobiste. W ten sposób, non stop gramy w to samo.
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
Witam. Jestem na V roku wychowania fizycznego, moim tematem pracy magisterskiej jest: Sprawność fizyczna młodzieży zamieszkałej w środowisku wiejskim i miejskim. Moim zadaniem jest porównać te dwa środowiska, korzystając z Indeksu Spawności Fizycznej wg. Zuchory. Prosiłabym o literaturę z jakiej mogę korzystać do napisania tej pracy i jakieś wskazówki. Z góry dziekuję.
Witam.
Jestem studentem 3 roku wychowania fizycznego, w tym roku piszę prace licencjacką i mam problem. Mój temat to „Zwolnienia lekarskie z wychowania fizycznego”. Nie mogę znaleźć na ten temat żadnej literatury i w związku z tym chciałbym się zapytać nauczycieli czy znają może jakieś pozycje z literatury na temat zwolnień lekarskich, a może pisał już ktoś podobną pracę. Bardzo proszę o pomoc. Mój email to tomek-roza@wp.pl
Post nr 27, Wysłany: 2008-12-20, 20:07 Materiały do pracy licencjackiej
Jestem studentka III roku Turystyki , Hotelarstwa w Ciechanoweie na spezjalnosci Wychowanie Fizyczne.
Mój temat pracy to: Poziom sprawności uczniów w powiecie Płońskim.
Bardzo bym była wdzieczna za wszelkie oferty pomocy, szczegolnie jakis ksiązki bądz materialy.
Jak wogóle zacząc taka pracę...
Myslę ze ja bede pisala o dzieciach z podstawówki. Chciałabym oprzec sie na badaniu sprawnosci za pomoca testu Denisiuka...
Poszukuje ksiażki Wiesława Siwińskiego "Metodologia badań naukowych" lub podobna...
witam mam taką małą prośbe mam temat pracy licencjackiej sprawnośc motoryczna młodzieży gimnazjalnej trenująca siatkówkę i mam teraz problem z ze znalezieniem fachowej literatury w tej dziedzinie czy ktoś może mi polecić jakieś ksiązki moj e-mail julita670@wp.pl będę bardzo wdzięczna
Witam jestem studentem V roku wychowania fizycznego i pisze prace mgr na temat porównanie sprawnosci motorycznej dzieci ze szkół miejskich i wiejskich przeprowadzam badanai w 6 klasie szkól podstawowoych wg testu zuchory i mam takie pytanie czy przeprowadzal juz ktos moze ten test wsrod takich dzieci jesli tak to bardzo prosilbym o udostepnienie mi wynikow zebym mogl to porownac ze swoimi z góry bardzo bardzo dziekuje moj mail to pimon66@wp.pl pozdrawiam
Ja miesiąc temu zakończyłam swoją edukację, tematem mojej pracy mgr była: "Kondycja fizyczna dzieci 12-letnich z......". Przeprowadzałam badania za pomocą Międzynarodowego Testu Sprawności Fizycznej oraz badałam rozwój fizyczny dzieci z dokumentacji pielęgniarki szkolnej (wzrost, waga, wskaźnik BMI).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum