Powyższa oferta jest jedynie propozycją, na Państwa życzenie możemy zorganizować dowolny wyjazd według Państwa programu.
Co nas wyróżnia:
- Wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wyjazdów turystycznych.
- Bogata i różnorodna oferta wycieczek
- Starannie dobieramy program imprezy, bazę noclegową, przewodników oraz pilotów.
- Zapewniamy bezpłatne 3 miejsca dla opiekunów na każdej wycieczce.
- Po podpisaniu umowy gwarantujemy niezmienność ceny.
- Umowę podpisujemy na miejscu w szkole.
- Istnieje możliwość ustalenia programu według zamówienia klienta.
paprotka
Przedmiot nauczania: Język polski
Wiek: 32 Dołączyła: 24 Sty 2011 Posty: 6 Skąd: warmińsko-mazurskie
Post nr 2, Wysłany: 2011-01-24, 13:26
W sumie można z tego wątku zrobić taki zbiorczy sprawdzonych, polecanych biur podróży organizujących wycieczki i biwaki szkolne
I tu moja propozycja zielonych szkół w systemie modułowym - wystarczy wybrać z katalogu ciekawe zajęcia i stworzyć swój program wyjazdu http://www.szarpie.pl/biwaki-i-zielone-szkoly
Zresztą wycieczki szkolne też mają interesujące http://www.szarpie.pl/wycieczki-szkolne
Post nr 3, Wysłany: 2011-11-03, 11:13 Śląskie Wesołe Miasteczko
witam wszystkich!
Trochę sie tu wprosiłem ale mam nadzieję, że nie będziecie się gniewać.
Nazywam się Iwo Konopek i od kilku lat z różnych powodów jestem związany ze szkolnictwem.
Obecnie przygotowuję specjalną ofertę dla szkół w imieniu Śląskiego Wesołego Miasteczka.
Bardzo chchiałbym aby stało sie ono atrakcyjnym miejscem wycieczek szkolnych z całego kraju.
Żeby stworzyć dobrą propozycje dla Was koniecznie potrzebuje Waszych opinii o tego typu wycieczkach.
Co powinna zawierać oferta?
Co stanowi problem podczas takich wycieczek?
Czy pełen catering w cenie to dobry pomysł?
Czy potrzebujecie transportu?
Może dodatkowych osób do opieki nad dzieciakami żeby odciążyć Wasz personel?
Ogromnie zależy mi na Waszej opinii więc piszcie!
Obiecuję doskonałe warunki współpracy jeśli zdecydujecie się odwiedzić nasze miasteczko!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum