Post nr 16, Wysłany: 2011-03-21, 20:20 Zielona Szkoła Ustka O.W.DAGMOR
Jesteśmy firmą turystyczną, która dysponuje dwoma komfortowymi ośrodkami wczasowymi w Ustce. Ośrodki posiadają odpowiednie zaplecze rekreacyjne- plac zabaw, boisko do gry w piłkę, miejsce do grillowania. Położenie ośrodków w niedalekiej odległości od lasu oraz w spokojnej części Ustki stanowią wymarzone warunki dla wypoczynku
Specjalizujemy się w organizacji wypoczynku dla dzieci i młodzieży . Oferujemy kompleksowy pakiet usług towarzyszących pobytowi – wycieczki, imprezy integracyjne. Zapewniamy fachową i sympatyczną obsługę w czasie realizacji imprez towarzyszących pobytowi.
W naszej ofercie mamy : wczasy, zielone szkoły, kolonie, szkolenia, pobyty integracyjne itp.
Mamy do Państwa dyspozycji dwa ośrodki wczasowe w Ustce :
DAGMOR – ośrodek dysponuje 75 miejscami w pokojami 2,3,4 i 5 osobowych o wysokim standardzie –wszystkie z łazienkami, większość pokoi z balkonami.
ALICJA – nowo otworzony ośrodek dysponuje 50 miejscami w komfortowo wyposażonych pokojach 2,3 osobowych wszystkie pokoje są z łazienkami.
Na terenie przy obiektach znajdują się boisko do gry w piłkę nożną, plac zabaw dla dzieci. Oferujemy kompleksowy pakiet usług towarzyszących pobytowi –całodzienne wyżywienie na miejscu. Zapewniamy fachową i sympatyczną obsługę w czasie realizacji imprez towarzyszących pobytowi.
Opiekunowie grup - pobyt i wyżywienie gratis . (1 opiekun/15 uczestników)
Ceny i terminy pobytu można każdorazowo negocjować i uzgadniać w zależności od potrzeb klientów
Atrakcje które organizujemy w cenie :
wycieczka po Ustce z zwiedzaniem rodzimych atrakcji tj. poznawanie historii Ustki ,
wycieczka dydaktyczna “Wydma Orzechowska” - trasa przebiega przez wydmę wzniesioną ponad malowniczy teren w pobliżu morza. Wycieczka kończy się ogniskiem wraz z pieczeniem kiełbasek.
„ impreza bursztynowa”- zbieranie oraz poznawanie historii bursztynu,
dyskoteki,
korzystanie z zaplecza rekreacyjnego,
niespodzianka od gospodarza.
Dodatkowo pakiet wycieczek , które możemy dla Państwa zorganizować
P.H.U. DAGMOR
76-270 Ustka, ul. Storczykowa 6
www.dagmor.pl, e-mail dagmor@dagmor.pl
Tel./ fax. 0-59 8149930 lub 0-507721855
giramondo
Przedmiot nauczania: Język rosyjski
Post nr 18, Wysłany: 2011-04-07, 08:24
A ja zapraszam Szanowne Koleżanki i Kolegów
nad nasz BałtykdoTrójmiasta
-pomogę znaleźć w miarę tani nocleg,wyżywienie
i pokażę wszystko co każdy uczeń powinien wiedzieć o naszym
pięknym morzu,starym Gdańsku i młodej Gdyni wiedzieć.
Tak się składa,że od wielu lat jestem również przewodnikiem miejskim.
Zapraszam,Trójmiasto jest ciekawe, piękne i zawsze ma opcję na niepogodę.
Zapytania proszę kierować na priv.
- Zakwaterowanie w Budynku Pensjonatowym, w pokojach 2os, 3os, 4os, 5os (dwupokojowe) każdy pokój posiada łazienkę (prysznic, umywalka, WC), TV , lodówkę, Internet WiFi.
- Wyżywienie: 2 posiłki dziennie (śniadanie i obiadokolację). Posiadamy własną kuchnię wraz z jadalnią. Istnieje możliwość dokupienia kolacji.
- Możliwość organizacji ogniska z pieczeniem kiełbasek.
- Duży (2,5ha), zadrzewiony i ogrodzony teren ośrodka, pełen alejek i ławeczek.
- Bezpłatne parkowanie autokaru na terenie ośrodka.
- 1 opiekun/15 uczestników - GRATIS!!!
CENNIK
1. ZIELONA SZKOŁA:
- nocleg z wyżywieniem: 55 zł/osobodzień
- zakwaterowanie w Pensjonacie
- minimalny czas pobytu: 5 dni
2. BIWAK SZKOLNY:
ZAKWATEROWANIE W PENSJONACIE:
- nocleg (bez pościeli) z wyżywieniem: 50 zł/osobodzień
- minimalny czas pobytu: 2 dni
- pokoje dla kadry wyposażone są w pościel.
ZAKWATEROWANIE W DOMKACH MUROWANYCH:
- nocleg (bez pościeli) z wyżywieniem: 45zł/osobodzień
- minimalny czas pobytu: 2 dni
- pokoje dla kadry wyposażone są w pościel.
UWAGA !!!!!!
Przy rezerwacji szkolnej wycieczki do 10.03.2012 jest + 1 dzien GRATIS
Dla calej grupy !!!!!
• (Przy rezerwacji szkolnej wycieczki 3 dni 3 nocy mozna pobyt przedluzic o 1 dzien Gratis .
To znaczy že placisz za 3 dni i korzysztasz uslugi 4 dni
• . (Przy rezerwacji szkolnej wycieczki 4 dni 4 nocy mozna pobyt przedluzic o 1 dzien Gratis .
To znaczy že placisz za 4 dni i korzysztasz uslugi 5 dni
Ceny pobytu /1 osoba :
4 dni 4 noci : 195,-zl/osoba +1 dzien Gratis (razem 5 dni)
3 dni 3 noci : 149,-zl/osoba +1 dzien Gratis (razem 4 dni)
W cenie organizator zapewnia:
• zakwaterowanie w pokojach 2-4 osobowych,
• polpensia (śniadanie, obiadokolacja se zupou,
• napoje do posiłków,
• opłatę klimatyczną za czas pobytu,
• Przy gruppie min.43 osob platnych + 4 osoby opieka Gratis
• zorganizownie wycieczek autokarowych i rezerwacja biletow i wstepow do jaskini,zamkow,basenow,muzeii ,tatralandie i pod...
OFERTA JEST AKTUALNA DLA GRUPPY MIN .43 osob platnych i jest czaszowo ograniczena na rezerwacje do dnia 10.03.2012
Osobno płatne:
W niedalekiej odległości od ośrodka
*kąpielisko termalnie „Laura” (2 baseny termalne) -zespol kapielisk WERONIKA 5 basenow * Gorace źrodla Afrodyta
* wstepy do jaskini,zamkow,aquparkow,tarzanie,tatralandie,miasteczka westernu i pod...
* lub inne wstepy i atrakcje podla programu!
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
A czy ja takie ogłoszenie próbuję skroić? Gdybym potrzebował, to bym zwrócił się do osoby z odpowiednimi kwalifikacjami
Basso profondo
Post nr 26, Wysłany: 2012-03-01, 17:28
Ja tam jestem pełen podziwu dla Słowaka. Znaleźć za granicą branżowe forum, zarejestrować się i przedstawić w zrozumiały sposób swoją ofertę - byle chłystek tego nie potrafi.
_________________ Nemo suo iure uti debet, ut alteri laedat.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum