Post nr 1, Wysłany: 2011-06-06, 19:14 3 pozytywne oceny i 1 na koniec roku?
Witam
Mam takie pytanie otóz mój problem polega na tym że mam z Angielskiego 3 dwójki w tym 2 za sprawdzany i 1 za list. i do tego wszystkiego mam jedną 1 z pierwszego sprawdziany w tym semestrze, Panie powiedziała wszystkim że u niej nie może być ani jednej jedynki ze sprawdzianów i trzeba wszystko poprawić bo inaczej widzimy się w sierpniu.Czy ona tak może postąpić? z tego co orientuję się to 50% lub 30% jest na ocenę pozytywną. dzieki za pomoc i pozdrawiam
Post nr 2, Wysłany: 2011-06-06, 19:17 Re: 3 pozytywne oceny i 1 na koniec roku?
mareczekdragon napisał/a:
Czy ona tak może postąpić?
Może.
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
może bo ? bo ma taki kaprys? bo tak jej się podoba ?
Bo ma takie ustawowe prawo.
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
no z tego co orientuję się to w statucie szkołu jest 30% lub 50 % na ocenę dopuszczającą
Jesteś pewien, że statut mówi, że należy Ci się ocena dopuszczająca, jeśli średnia arytmetyczna poszczególnych uzyskanych ocen przekracza te 30, czy 50%?
smoku ty weź lepiej doczytaj ten statut, bo na razie sam nie wiesz czy 30% czy 50% i właściwie o co z tym chodzi.
Nauczyciel przedstawia kryteria oceniania na początku roku. teraz tylko przypomina i skoro twierdzi, że nie może mieć jedynek ze sprawdzianu osoba chcąca uzyskać promocję to statut nic ci nie pomoże.
_________________ We gonna ride the sea,
we pray to the wind and the glory
That's why we are raging wild and free
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum