Post nr 1, Wysłany: 2010-02-01, 15:10 niebieska krew...?
Witam, nie wiem czy w odpowiednim miejscu pisze, ale zechciałby mi ktoś wyjaśnić dlaczego żyły widoczne przez skore są niebieskie, przecież krew jest czerwona. Jak to jest? Gdzie znaleźć odpowiedz? Z góry dziękuje za odpowiedz.
Basso profondo
Post nr 2, Wysłany: 2010-02-01, 15:24
edytka.mikulska napisał/a:
nie wiem czy w odpowiednim miejscu pisze
Nie no, dział "Ogłoszenia drobne" akurat najbardziej tu pasuje.
PS. Swoją drogą jesteś uroczym rodzajem dziecka neostrady.
Dla zainteresowanych problemami, z jakimi się w życiu bohatersko borykasz:
http://www.45minut.pl/for...ytka.mikulska,0
_________________ Nemo suo iure uti debet, ut alteri laedat.
Nie no, dział "Ogłoszenia drobne" akurat najbardziej tu pasuje.
PS. Swoją drogą jesteś uroczym rodzajem dziecka neostrady.
Dla zainteresowanych problemami, z jakimi się w życiu bohatersko borykasz:
http://www.45minut.pl/for...ytka.mikulska,0
Dziekuje, ale chyba mi nikt nie odpowiedzial jeszcze.
Oo, mozesz mnie wysmiewac jesli ci to sprawia przyjemnosc. Nie mam w domu netu wiec pisze...nic juz, niewazne
Basso profondo
Post nr 4, Wysłany: 2010-02-01, 16:38
Nie sprawia mi przyjemności. Właściwie to czuję się zażenowany, czytając te twoje posty. Jesteś tu już kilka miesięcy, a nie rozwijasz się nic a nic.
PS. I tak się długo powstrzymywałem.
_________________ Nemo suo iure uti debet, ut alteri laedat.
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
Witam,
jak się robi takie drożdże co się kupuje w sklepie? z czego one są zrobione. Wszędzie pisze, ze drożdże to grzyby, to wiem, ale z czego są wytwarzane?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum