Post nr 1, Wysłany: 2010-07-13, 21:56 dyżury podczas wakacji?
witam, mam takie jedno pytanie.
podobno istnieje takie coś, jak dyżury nauczycieli w szkole, w czasie wakacji. czy to jest rzeczywiście prawda? jeśli tak, to na czym polega? czy któryś z nauczycieli mógłby mi na to odpowiedzieć? : )
przepraszam, że temat znalazł się w tym dziale, ale do tego bardziej odpowiedniego niestety nie mam dostępu
Pytam, bo muszę się pilnie skontaktować z jedną nauczycielką, a nie mam do niej żadnych namiarów, zresztą nie chciałabym zawracać jej głowę poza szkołą.
Czy naprawdę tak trudno odpowiedzieć "tak" lub "nie", tylko od razu pisać bezsensowne komentarze?..
Komentarze nie są bezsensowne, tylko żartobliwe, wakacje w pełni, a Ty taka naburmuszona? Giez Cię dziabnął?
Dyżurów zapewne ustalonych nie ma, na pewno Twoja nauczycielka pojawi się w szkole w ostatnim tygodniu wakacji.
Jeśli masz coś bardzo pilnego, spróbuj poprosić o pomoc wychowawcę. Ewentualnie sekretariat ma kontakt z nauczycielami, może zechcą w Twoim imieniu sprawę załatwić lub ułatwić kontakt.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum