Post nr 1, Wysłany: 2010-01-02, 11:52 Jak spędziliście Sylwestra?
Nie zauważyłem takiego tematu na forum, więc zakładam
Ja byłem na domówce u kumpla, niestety za późno(ok.17) okazało się, że kumpel ma wolną chatę i można robić imprezę, więc byliśmy tylko we dwóch. Ale za rok planujemy zaprosić kilka koleżanek . Był grzaniec galicyjski(ale daje kopa ), dobra muzyka na full, tańce i darcie się na całą kamienicę. Przed dwunastą, już w na lekkiej fazie kręciliśmy głupie filmiki.Nie zapomnę, jak zaraz po 12 śpiewaliśmy całą 'Rotę' .
Ogólnie było super, tylko za rok trzeba zrobić lepszą i już zbierać ekipę . Na pewno wiem, że lepsze to, niż siedzenie z rodzicami przed telewizorem i nudzeniem się np i w szkole będzie o czym opowiadać.
I czym tu się chwalić?
A bez tego "kopa" to już bawić się nie można? ... no i jeszcze ta sylwestrowa "Rota".
Jakoś w te przechwałki nie wierzę. Coś mi się wydaje, że prowokujesz.
Twoje pozostałe posty pokazują zupełnie inny obraz. I tamten bardziej mi się podoba.
I nie wierz we wszystko, co koledzy w szkole opowiadają. Oni tylko chcą zaimponować kolegom. W wielu przypadkach jest w tym tylko odrobina prawdy.
Był grzaniec galicyjski(ale daje kopa ), dobra muzyka na full, tańce i darcie się na całą kamienicę. Przed dwunastą, już w na lekkiej fazie kręciliśmy głupie filmiki.Nie zapomnę, jak zaraz po 12 śpiewaliśmy całą 'Rotę' .
W wieku 14 lat chcieliście udawać dorosłych. Gdzieś musieliście podpatrzeć, że jest SUPER wtedy, gdy jest darcie, alkohol, wygłupy bez panowania nad sobą. Żenujące musiało być to udawanie, niestety. No, ale będzie o czym w szkole opowiadać...
To ja dla odmiany napiszę, że u mnie sylwester był kameralny, miły i kulturalny. Bez tańców, za to w niezwykłej atmosferze. Towarzystwo pełnoletnie, więc alkoholu trochę było, ale nie ruszałem prawie wcale, a reszta piła z umiarem, jak pić powinien każdy, kto lubi. Wspominałem już, że nie znoszę wielkich, głośnych imprez?
_________________ Szanuj ucznia swego, możesz nie mieć żadnego...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum