_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
Dokładnie - najpierw bym sobie poćwiczył a później poszedłbym pewny na sprawdzian ze wszystko umiem.
Gdyby ktoś wiedział coś o tej książce proszę o odp.
Jeżeli chcesz poćwiczyć, to możesz skorzystać z innej książki, a nie koniecznie tej, prawda?
Prosiłem ale nie przeszło... niestety.
Dlatego proszę kogoś z owego grona społeczności.
Czy myślisz, że ktoś z tego grona daje uczniom gotowce?
Owszem, zdarza się nam informować uczniów jakie zadania na sprawdzianie będą. Ja czasami nawet podaję pewną ich ilość do przygotowania. Jest to jednak decyzja dotycząca naszych własnych uczniów i jeżeli ją podejmujemy, to w jakimś określonym celu.
malgala, oni tu chyba myślą, że my wszyscy mamy jakieś deficyty w zakresie poznawczym i adaptacyjnym, o uszkodzonym ośrodku kojarzenia faktów.
sweet, skąd możesz wiedzieć, że ta książka jest lepsza, skoro nawet nie znasz jej tytułu?
Nie rozumiem co przeszkadza Wam w podaniu mi tego tytułu? Skoro dajecie swoim uczniom informacje na temat zadań jakie będą na sprawdzianach. a apropo celu to zwykle wydaje mi się że jest to tylko dobra ocena i zasadnicza wiedza o zagadnieniu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum