Moi drodzy. Proponuję zaprzestać sporu bo wedle przysłowia
niezgoda rujnuje a zgoda buduje. Tak więc proponuje pisać posty neutralne i nie wrogie w stosunku do innych użytkowników. Zauważyłem czytając posty uczniów arogancję. Pamiętajcie młodzi uczniowie, że pracownikom oświaty należy się szacunek !.
Moim zdaniem dobrze, że nauczyciele robią kartkówki nie tylko z 3 ostatnich lekcji. Jak już wcześniej mówiłem taki sposób nauczania znacząco wpływa na oświatę i rozwija uczniów, którzy zamiast ,,kuć na blachę'' uczą się praktycznie i ze zrozumieniem.
Pamiętajcie młodzi uczniowie, że pracownikom oświaty należy się szacunek
A pracownicy oświaty - że uczeń to też człowiek z krwi i kości, któremu również należy ten szacunek okazywać.
Cytat:
Moim zdaniem dobrze, że nauczyciele robią kartkówki nie tylko z 3 ostatnich lekcji. Jak już wcześniej mówiłem taki sposób nauczania znacząco wpływa na oświatę i rozwija uczniów, którzy zamiast ,,kuć na blachę'' uczą się praktycznie i ze zrozumieniem.
Słuszny argument. Ale trzeba pamiętać, by nie miało prawa dojść do sytuacji, w której kartkówką można nazwać sprawdzian z trzech ostatnich lat.
_________________ Szanuj ucznia swego, możesz nie mieć żadnego...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum