Post nr 1, Wysłany: 2008-09-01, 10:02 Kontynuowanie nauki
Witam, 7 lat temu zostałem ogromnie olany przez nauczycieli, z mojego 6 letniego okresu edukacji zostało mi tylko 3 lata szkoły zawodowej, cały ten czas który oddałem na edukacje w technikum wieczorowym po tej szkole został mi zabrany, nie będe się na ten temat rozpisywał bo nie mam na to czasu... pytanie jest takie!
Czy ktoś wie, a sądze, że możecie to wiedzieć w końcu jesteście nauczycielami, czy i gdzie mogę dokończyć naukę i zrobić średnie na dolnym śląsku konkr.we Wrocławiu.
Mam na indeksie 2,5roku zaliczone, praktycznie końcowka technikum do zaliczenia, próbowałem szukać na własną ręke ale nie daje rady, profil był taki "technik-elektronik"...dalej liczę na waszą pomoc, bo tak naprawdę jak o tym myśle to dostaje drgawek i pozostawiony sam sobie rady nie dam. Z góry dzieki.
Ostatnio zmieniony przez renati23 2010-09-07, 14:46, w całości zmieniany 1 raz
nie najlepszy nick sobie wybrałeś prosząc nas o pomoc
OlanyPrzezNauczycieli napisał/a:
Czy ktoś wie, a sądze, że możecie to wiedzieć w końcu jesteście nauczycielami, czy i gdzie mogę dokończyć naukę i zrobić średnie na dolnym śląsku konkr.we Wrocławiu.
skoro jestem nauczycielem to powinnam wiedzieć gdzie możesz dokończyć naukę jak nie wiem to co
Mieszkam w innej części Polski więc nie udzielę ci odpowiedzi może jednak znajdzie się nauczyciel z twojego regionu i będzie chciał ci pomóc
Post nr 3, Wysłany: 2008-12-20, 20:52 Przeniesienie
witam mam takie pytanko jestem obecnie w drugiej klasie zawodowej i chciał bym sie przeniesc do liceum profilowanego do 1 klasy.Jak myslicie dało by rade sie przeniesc. Czekam na wasze odpowiedzi
pozdrawiam
Najlepiej zrobisz jak pójdziesz do tego liceum i na miejscu się dowiesz. Dostaniesz wtedy konkretną odpowiedź. My możemy tylko przypuszczać, że tak lub nie. Wszystko zależy od konkretnej szkoły.
Post nr 6, Wysłany: 2009-01-06, 17:43 Przeniesienie do innej szkoły
witam mam takie pytanko zwiazane z przeniesieniem do innej szkoły np jest wrzesien i jestem juz w 3 klasie szkoły zawodowej i chciałbym sie przeniesc do drugiej klasy technikum jak myslicie czy było by to mozliwe? czekam na wasze odpowiedzi
pozdrawiam
Jak się nie mylę, to kiedyś znajomej zaproponowali przejść z zawodówki- sprzedawca, do liceum - handlowego, w tej samej szkole, bo miała bardzo dobre stopnie.
Jak się nie mylę, to kiedyś znajomej zaproponowali przejść z zawodówki- sprzedawca, do liceum - handlowego, w tej samej szkole, bo miała bardzo dobre stopnie.
Jeśli dobrze się uczyła - nie widzę problemu, ale to musiała być pierwsza klasa. Później już trudno nadrobić różnice programowe.
Post nr 10, Wysłany: 2009-01-08, 20:55 Re: Przeniesienie
Morawski napisał/a:
witam mam takie pytanko jestem obecnie w drugiej klasie zawodowej i chciał bym sie przeniesc do liceum profilowanego do 1 klasy.Jak myslicie dało by rade sie przeniesc. Czekam na wasze odpowiedzi
pozdrawiam
Kilka lat temu syn znajomej z bardzo dobrymi ocenami przeniósł się po pierwszym semestrze I klasy z ZSZ do LZ, ale warunek jaki miał do spełnienia - to zdać coś w rodzaju egzaminu z: j. polskiego, matematyki, fizyki (nie pamiętam z czego jeszcze). Myślę, że Ty musisz zwrócić się z prośbą (na piśmie) do dyrekcji, a ona rozpatrzy
Post nr 12, Wysłany: 2009-01-08, 21:12 Re: Przeniesienie
edziu, bardzo Cię przepraszam, ale ja odczytałam, że Morawski chce się przenieść jednak do klasy pierwszej.
Morawski napisał/a:
pozdrawiam
Nie doczytałam
Nagle Morawski pisze: "witam mam takie pytanko zwiazane z przeniesieniem do innej szkoły np jest wrzesien i jestem juz w 3 klasie szkoły zawodowej i chciałbym sie przeniesc do drugiej klasy technikum jak myslicie czy było by to mozliwe? czekam na wasze odpowiedzi
pozdrawiam "
edukacja w szybszym tempie
Post nr 15, Wysłany: 2009-04-08, 14:22 Kontynuoanie nauki
Jestem w ostatniej klasie liceum a raczej t byłam bo niestety nie skończę tej szkoły w tym roku i nie zdam matury. Mam pytanie czy od września mam możliwość skończenia tej klasy i napisania matury w innej szkole a nie w tej w której byłam??????!!! Lub czy są inne możliwości ukończenia tej ostatniej klasy i napisania matury ale tak abym nie musiała wracać do szkoły w której się uczyłam bo nie będę ukrywa że tego nie chce bo spotkało mnie tam wiele przykrości. Proszę Państwa o szybki odpis i pomoc.Jeśli to nie kłopot to proszę o odpisy na mój email-Edyta29121990@interia.eu a jeśli to problem to proszę o odpis na forum.Z góry dziękuję.
Ostatnio zmieniony przez renati23 2010-08-03, 23:53, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum