Post nr 1, Wysłany: 2011-02-27, 19:35 Liceum Dziennikarskie Kraków
Cześć
Jestem uczniem III klasy gimnazjum i chce wybrać jakąś szkołę która będzie rozwijała moje zainteresowania. Mieszkam w Zawoi w woj. Małopolskim i właśnie z tego województwa poszukuję szkoły. Interesuje mnie szkoła o profilu dziennikarskim lecz nie wiem co i jak wybrać. Szczególnie interesuje mnie sport, ale profil dziennikarstwa sportowego jest podobno dopiero na studiach. Proszę was o pomoc i przykłady jakichś szkół w województwie małopolskim o przyzwoitym poziomie. Ja znalazłem taką szkołę: http://www.3liceum-krakow.pl/ co o niej myślicie ?
Przyzwoita jest jedynka, dwójka, piątka i siódemka. Ale dwie ostatnie są nastawione na mat-fiz.
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
Post nr 6, Wysłany: 2011-03-14, 18:46 Liceum Dziennikarskie
Witam
Proszę was bardzo o pomoc. Jakie znacie szkoły licealne o profilu Humanistyczno-Dziennikarskim w małopolsce? Ja mam na oku III LO w Krakowie, ale nie wiem czy to dobry wybór. Proszę pomóżcie !!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum