Post nr 1, Wysłany: 2010-10-06, 16:58 NAUCZYCIEL OD CHEMII POTRZEBNY (POZIOM 1 LO)
jw. potrzebny mi kontakt do takiego nauczyciela ktory by mogl mi odpowiedziec na pare "dziwnych" pytan z chemii, najlepiej gg by sie przydalo ale moze byc email
A nie możesz tego napisać na forum publicum? Bardziej prawdopodobne, że ktoś Ci odpowie, niż gdyby musiał wykonywać dodatkowe czynności, jak przesłanie adresu mejl etc.
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
Przedmiot nauczania: chemia, przedmioty informatyczne
Wiek: 40 Dołączył: 07 Mar 2008 Posty: 641 Skąd: Nowa Ruda
Post nr 3, Wysłany: 2010-10-06, 17:55
Nauczyciel chemii gotowy do pomocy. Słucham...
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny
chodzi mi o to ze w rownaniu elektronow na powlokach pisala nam raz nauczycielka 2,8,16,32,64,128,256... A z wzoru 2n^2 wychodzi ze powinno byc 2,8,18,32,50,72... wiec o co w tym chodzi?
Przedmiot nauczania: chemia, przedmioty informatyczne
Wiek: 40 Dołączył: 07 Mar 2008 Posty: 641 Skąd: Nowa Ruda
Post nr 5, Wysłany: 2010-10-07, 19:59
Zwykła pomyłka. Zapewne zamiast 2n^2 się jej pokiełbasiło z 2^n. Oczywiście ma być 2n^2. Podejdź, powiedz że znalazłeś nieścisłość w tym, co podała.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum