Hmm... We Włocławku jest kilkanaście gimnazjów. To w Zespole Szkół Nr 1, moje (nie podam nr), nr 4, to w Zespole Szkół im. Jana Długosza, nr. 7, nr. 9, nr. 1 też jest (za Wisłą). Jeszcze jakieś są, ale już nie wymienię.
Tak, bo ja znam swoją szkołę i nie zdziwiłabym się, gdyby to nie wyszło na jaw...
Czyli w Twojej szkole już zdarzyła się taka sytuacja i nauczyciele się nie "połapali".
Skoro Twoja szkoła jest tak wyjątkowa i pracują tam takie "sieroty", to ... nic nie mów. Ukryj się na 2 tygodnie na chorobowym, rodzice Cię będą kryć.
A jeśli już ktoś będzie cokolwiek podejrzewał idź w zaparte.
Hmm... We Włocławku jest kilkanaście gimnazjów. To w Zespole Szkół Nr 1, moje (nie podam nr), nr 4, to w Zespole Szkół im. Jana Długosza, nr. 7, nr. 9, nr. 1 też jest (za Wisłą). Jeszcze jakieś są, ale już nie wymienię.
W ten sposób, można wykluczyć część gimnazjów. Aczkolwiek ja, jako prawowierny obywatel zgłoszę to odpowiednim organom.
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
Tak właśnie napisałem. Wysłałem zgłoszenie do Prokuratury Okręgowej we Włocławku.
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
mr_pl
Przedmiot nauczania: Podobno angielski
Post nr 83, Wysłany: 2010-06-13, 19:53
Dla policji nie istnieje nic takiego jak "ktoś gdzieś". W Internecie nikt nie jest anonimowy.
_________________ Cokolwiek napisałem powyżej na pewno nie jest prawdą. Młodzi ludzie nigdy nie mają racji.
Nie wierzysz?
No to poczekaj tydzień, najwyżej dwa.
Skoro nauczycieli swojego gimnazjum za takich głupków, co to niczego nie zauważą i niczego się nie domyślą uważasz, to policja chyba już tak naiwna nie będzie.
Chyba, że o policjantach z Włocławka masz takie samo zdanie jak o nauczycielach ze swojego gimnazjum, to możesz spać spokojnie.
A po co by mieli to ustalać? Co to, oni nie mają na co czasu marnować?
Post nr 89, Wysłany: 2010-06-13, 20:45
Jeśli wykrywanie i ściganie wykroczeń i przestępstw przez policję to marnowanie czasu, to pomyśl ile czasu zmarnowali strażacy walczący z powodzią! To ci dopiero marnotrawstwo. Można przecież było np. pograć w karty.
_________________ Cokolwiek napisałem powyżej na pewno nie jest prawdą. Młodzi ludzie nigdy nie mają racji.
Zrobiłem to. Nie ze złośliwości, ale z troski. Bo jeżeli nie przejawiasz nawet szczątków skruchy, to może bliższy kontakt z wymiarem sprawiedliwości czegoś Cię nauczy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum