Mamy naganne oceny z zachowanie i zaniżamy klasie średnią zachowania
To to małe piwo. Najgorsze jest to, żeście głupiutkie i źle wychowane.
Ja bym powiedział, że pozbawione kręgosłupa moralnego. Aż się boję pomyśleć, że słowa Frycza-Modrzewskiego mają tak wiele racji.
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
Czasy, kiedy z koleżankami chodziłyśmy do Kauflandu i wynosiłyśmy drobiazgi w plecakach już dawno minęły... Zostałyśmy za to ukarane w 6 klasie i nie wrócimy do tego...
Przedmiot nauczania: kszt.zintegrowane
Post nr 96, Wysłany: 2010-06-16, 17:56
Oj, niedobre dziewuszysko jesteś. Kradzieże, oszustwa i wszystko to mówisz tak swobodnie, jakbyś opisywała robienie kanapki ze smalcem.
Ale jednego nie rozumiem - tak Ci zależało na dobrych ocenach, że dopisałaś je sobie w desperacji, a teraz wydajesz się być obojętna wobec faktu obniżonego zachowania.. No w sumie zawsze można dokonać samodzielnej poprawki na świadectwie. Czerwonym długopisem oczywiście ;]
mr_pl
Przedmiot nauczania: Podobno angielski
Post nr 97, Wysłany: 2010-06-16, 18:16
Polecam program Druk Świadectw ; D
_________________ Cokolwiek napisałem powyżej na pewno nie jest prawdą. Młodzi ludzie nigdy nie mają racji.
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
Basso profondo
Post nr 99, Wysłany: 2010-06-16, 19:53
Britney napisał/a:
Czasy, kiedy z koleżankami chodziłyśmy do Kauflandu i wynosiłyśmy drobiazgi w plecakach już dawno minęły... Zostałyśmy za to ukarane w 6 klasie i nie wrócimy do tego...
Tak przypuszczałem, że to kolejny troll na forum.
_________________ Nemo suo iure uti debet, ut alteri laedat.
Potem podała tabletkę prostygminy sąsiadowi, a gdy ten trafił na blok operacyjny, weszła tam i odkręciła do oporu podtlenku azotu. Sąsiad zmarł, sprawców nie wykryto.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum