Czyli szkoła jest zobowiązana do przyznania mi dwóch egazminów poprawkowych, że tak powiem bez łaski i RP nie ma tu na nic wpływu ? Pytam bo pierwszy raz mam egazmin poprawkowy a raczej dwa a za rok matura, vuem dzięki za info bo widzę że tylko ty zdecydydowałeś się mi pomóć dzięki wielkie jeszcze raz że pomagasz mi dobrym postem
Czyli szkoła jest zobowiązana do przyznania mi dwóch egazminów poprawkowych, że tak powiem bez łaski
Szkoła robi ci łaskę, że możesz do niej chodzić.
Czy ktoś może mnie, prostemu studentowi, wyjaśnić jak to się stało, że leserów zamiast usadzać ciąga się po egzaminach, warunkach i innych niegodnych przywilejach?
PS Tak, skoczyło mi ciśnienie. Ten czerwcowy wysyp bumelantów źle na mnie działa.
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
Basso profondo
Post nr 18, Wysłany: 2011-06-15, 21:41
Key napisał/a:
a za rok matura
I co? Jakim człowiekiem wejdziesz w dorosłe życie? Która cię będzie - tak bez łaski - chciała?
_________________ Nemo suo iure uti debet, ut alteri laedat.
Wiedziałem, że polska szkoła to totalne bagno, ale to czego wczoraj doświadczyłem przeszło moje najśmielsze oczekiwania....
UWAGA!
MATMA Czułem, że nie będzie tak łatwo. Liczyłem się nawet z poprawką w sierpniu, ale do czasu gdy..... Nauczycielka postawiła dopuszczający dwóm uczniom, którzy byli na lekcji może raz na miesiąc, oczywiście same jedynki. Pierwszy uczeń przyszedł na ostatnią lekcję, rozwiązał DWA PRZYKŁADY i już dopuszczający... Drugi natomiast w ogóle nie przyszedł, bo wiedział, że i tak nie zda, jednak też mu postawiła 2 - co nie zmienia faktu, że nie zdał.
Pytam gdzie jest sprawiedliwość? Jaką miała satysfakcję, że jemu k* postawiła 2 jak i tak nie zdał. Sprawdzała jego oceny z innych przedmiotów... No brak słów..........
Life is brutal... Po co miałbym sobie wymyślać jakieś historyjki... Do śmiechu mi nie jest. Co więcej wychowawczyni mówiła, że jest pewne iż od września nauczycielka się NIE ZMIENI
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum