Post nr 1, Wysłany: 2008-01-23, 18:25 Szkolne palarnie.
Drodzy nauczyciele , co sądzicie o palarniach w szkołach? O takich, o których wie dyrekcja itd. dla n-li i pełnoletnich uczniów.
Czy są takie w waszych szkołach? W mojej jest. Nie jestem zadowolona, bardzo czuć dym. I najlepsze, palarnia jest na piętrze gdzie mieści się podstawówka (muszę obok niej przechodzić, żeby dostać się do szatni)!
Jeśli palicie, to w szkole też? Muszę powiedzieć, że jak od nauczyciela, nazwijmy to po imieniu, jedzie na kilometr to lekcje z nim nie są fajne .
I co sądzicie o takich palarniach, czy to dobry, czy zły pomysł. Czy powinny być tylko np. dla n-li itd. ?
Jestem bardzo ciekawa co uważacie na ten temat .
Ostatnio zmieniony przez korek 2008-01-23, 19:30, w całości zmieniany 1 raz
u mnie nauczyciel pali... tylko, ze tylko na przerwach wychodzi przed szkole.. robi skręta i już. i nie wywołuje to u nikogo negatywnych uczuć - może dlatego, że jest chyba najbardziej lubiany nauczyciel
_________________ "Forgive your enemies but never forget their names" Kennedy
Ach .
Już prawie zachwycona jestem .
Ale co sądzicie o tych palarniach w szkołach?
P.S. I ja jestem ona. Wiem, że nick co innego sugeruje, ale po to mam ten znaczek przy nim .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum