_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
Basso profondo
Post nr 18, Wysłany: 2010-10-12, 18:15
_________________ Nemo suo iure uti debet, ut alteri laedat.
Tylko durnie uważają coś za durne tylko z tej przyczyny, że tego nie rozumieją.
Dla mądrego brak wiedzy z jakiejś dziedziny nauki to jest albo wyzwanie, albo powód do wstydu.
Ale się uśmiałam Co do prywatnej uczelni, to też robiłam uzupełniające w prywatnej uczelni, jednakże nie pamiętam, żebym miała na tyle czelności, żeby z zapiekanką na zajęcia chodzić. Wolałam zjeść na korytarzu i się spóźnić niż iść z jedzeniem na lekcje, pozwalając delektować się zapachem mojego jedzenia innym (nie mówiąc np. o chrupaniu itd.). Ale co tam, ja jestem chyba ze "starego pokolenia" i się nie znam
a po co w ogóle na te studia? To nie lepiej na imprę czy dyskę chodzić zamiast w ogóle płacić za jakieś zajęcia. Więcej hajsu będzie na "sprzęt" i szkoda czasu marnować. Chyba, ze zapiekanka lepiej smakuje na wykładzie.
_________________ We gonna ride the sea,
we pray to the wind and the glory
That's why we are raging wild and free
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum