Post nr 1, Wysłany: 2011-01-11, 16:38 Czytajcie dzieciom wybrane, wartościowe książki!
Kochani!
Jestem nauczycielką i pedagogiem szkolnym. Już od dłuższego czasu, z pomocą innych pedagogów i fachowej literatury wyciągam wnioski na temat literatury dla dzieci dostępnej w księgarniach. Niestety nie wszystkie książki nadają się by dziecko je czytało. Stworzyliśmy bazę wartościowych i najlepszych książek dla dzieci, podzielonych na kategorie (w zależności co rodzin chce dziecko nauczyć lub z czym walczyć). Na stronie liberi.pl możecie obejrzeć efekty naszej pracy.
Z góry dziękuję za zainteresowanie!
K.Kraczka
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
No cóż.. Tak czy inaczej namiar może się przydać,ale przecież wszystko zależy o jakim przedziale wiekowym dzieci mówimy i co dokładnie znaczy słowo "wartościowe książki" dla każdego rodzica może oznaczać to coś zupełnie innego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum