Przedmiot nauczania: Język hiszpański
Wiek: 25 Dołączyła: 28 Sie 2011 Posty: 1 Skąd: warmińsko-mazurskie
Post nr 1, Wysłany: 2011-08-28, 21:48 HOLA!
Hola:) czyli witam:) jestem młodą nauczycielką języka hiszpańskiego:) moje szkolne doświadczenie zawodowe to 3 lata w prywatnej szkole językowej i rok w gimnazjum(!). Za kilka dni zaczynam przygodę z liceum i mam nadzieję, że już tam zostanę;) w końcu będę rozpoczynać tam staż i szukając w sieci informacji na temat awansu zawodowego natknęłam się na tę stronę. I już ją dodałam do ulubionych!
Hola! Me alegro de que el foro aparecio para enseńar espańol. Estoy iberofilo
Mam nadzieję, że nie popełniłem zbyt wielu błędów
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
Boję się, że profe86 przeraziła się moją gramatyką i nas opuściła
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum