annuszka, oglądasz South Park? Pytam, bo zauważyłem awatara
Nie, ale mam sentyment do tej postaci. Koleżanka zrobiła kiedyś ok 50 takich ludków na wzór postaci z forum fotograficznego. Najlepsze jest, ze nie było wątpliwości kto jest kto... Jest taki programik w necie, fajna sprawa.
_________________ Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było.
annuszka, a podrzucisz linka do tego programu? Będę w dłonie całował
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
_________________ Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było.
zuza13
Przedmiot nauczania: Język polski
Post nr 156, Wysłany: 2010-08-22, 11:55
Witam! Kiedyś już się przedstawiałam, ale nie mogę tutaj odnaleźć mojej wiadomości. Uczę języka polskiego. Do tej pory pracowałam w szkole podstawowej, lecz od września zaczynam w gimnazjum . Od dawna chętnie śledzę to forum i uważam, że jest rewelacyjne i przydatne w szczególności młodym nauczycielom - sama wiele razy korzystałam z porad starszych kolegów po fachu
Przedmiot nauczania: Język angielski
Wiek: 26 Dołączyła: 29 Sie 2010 Posty: 25 Skąd: wielkopolskie
Post nr 158, Wysłany: 2010-08-29, 17:53
Dzień dobry.
Na imię mam Sylwia i 1 września rozpocznę pierwszy rok pracy jako nauczyciel stażysta. Będę uczyć języka angielskiego w szkole podstawowej. Mam 24 lata. Napisałabym coś o moim zainteresowaniach, ale jestem zbyt przejęta jutrzejszą radą pedagogiczną i samym rozpoczęciem roku szkolnego. Napiszcie mi że nie ma się czym denerwować i że wszystko będzie dobrze, inni nauczyciele będą wyrozumiali i pomocni a uczniowie mnie nie zjedzą... Bardzo tego potrzebuję
Swoją drogą dobrze że są takie miejsca jak to forum gdzie można uzyskać wsparcie i pomoc, skonsultować się i pogłębiać wiedzę
_________________ "Co strawią nauczyciele, to jedzą uczniowie"
Przedmiot nauczania: edukacja wcz.
Post nr 160, Wysłany: 2010-08-29, 19:40
Beatrix24 napisał/a:
Napiszcie mi że nie ma się czym denerwować i że wszystko będzie dobrze, inni nauczyciele będą wyrozumiali i pomocni a uczniowie mnie nie zjedzą... Bardzo tego potrzebuję
Beatrix24, nie ma się czym denerwować! Wszystko będzie dobrze, inni nauczyciele będą wyrozumiali i pomocni, a uczniowie Cię nie zjedzą
Tak będzie, zobaczysz! Ja Ci to mówię, a ja nie kłamię
Witam. Mam 31 lat. Jestem mamą dwójki dzieci i właścicielką przedszkola, które otworzyłam od 1 września. Nie posiadam wykształcenia pedagogicznego, dlatego też właśnie zaczynam I rok studiów. Będę do Was zagladać, podpatrywać wasze pomysły na zajęcia plastyczne, prace z dziećmi, napewno nie raz radzić się w różnych sprawach.
Witam
Jestem Ula i od 1 października uczę w zastępstwie przedmiotów zawodowych hotelarskich w Technikum. Nie rozpoczęłam staży, bo zostałam zatrudniona od października. Mam nadzieję że zagrzeję jednak miejsce w mojej szkole na stałe, bo kocham to co robię. Wiem że młodzież jest różna ale jak na razie to chodzę do pracy z radością. Mam 25 godzin tygodniowo, a mogłabym mieć ich jeszcze raz tyle. Obecnie siedzę na programem nauczania
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum