Post nr 197, Wysłany: 2011-10-23, 18:21 czas coś napisać o mnie
Jestem Iwona studiuje Pedagogikę wczesnoszkolną mam dwójkę dzieci. Julcie która ma 5 lat i małego szkraba który ma 8 miesięcy. Mam cudowne dzieci niestety z problemami zdrowotnymi Julcia nie rośnie hormon wzrostu jej się nie uaktywnia. A synek nie chce jeść i jest bardzo chudy.Do tego studia z którymi powoli nie daje rady za duzo obowiązków szpitale, kliniki i dużo zadań do napisania. Lubię gotować , nie lubie prasować, uwielbiam dzieci. Może dam radę dlatego super ze jest takie forum i myślę że mi pomożecie i jakoś skończę studia pozdrAWIAM WAS
Witam się i ja Jestem Paulina i od września zaczęłam pracę z zerówkami w szkole podstawowej Mam dwie córeczki, a mamą zostałam dosyć młodo, ale dało mi to wielką praktykę z pracą z dziećmi. Odkąd tylko zobaczyłam moją ośmioletnią teraz córcię wiedziałam co chcę w życiu robić Mam więc super córkę, która robi mi plakaty do sali i pięciolatkę, która podpowiada mi co mam zrobić z klasą jak nie mogę nic wymyślić
Witam serdecznie. Obecnie uczę w klasie trzeciej szkoły podstawowej. Prowadzę też zajęcia z terapii pedagogicznej. Moja rodzinka jest czteroosobowa. Wolny czas poświęcam najchętniej w ogródku lub przy książce. Pozdrawiam cieplutko wszystkich forumowiczów.
_________________ Trzeba umieć iść słoneczną stroną życia
Na imię mi Jarek, mam 22 lata - co zresztą widoczne pod nickiem - więc chcąc nie chcąc będę reprezentować tę młodszą część użytkowników forum. Zakochałem się bez opamiętania w chemii, naukach biologicznych i medycznych. Naprawdę fajna sprawa. Pasja jednak przyszła z czasem i jeśli czegoś mogę w życiu żałować, to tego, że byłem na tyle krótkowzroczny by jako młodszy człowiek (najbardziej zdolne do pochłaniania danych) nie dostrzegać piękna otaczającego mnie świata i nie chłonąć wiedzy wtedy, gdy mogłem. Obecnie uczę się w szkole ponadlicealnej na kierunku Ratownictwo Medyczne. Co przyniesie przyszłość - zobaczymy
Lehrer12
Przedmiot nauczania: Język niemiecki
Post nr 206, Wysłany: 2012-03-22, 11:19
Witam serdecznie,mam na imię Andrzej w 2011 ukończyłem zaocznie Germanistykę w NKJO w Łodzi(z zamiłowania do J. niemieckiego) ale bez praktyki niestety o prace trudno ,
pyzatym obawiam się ze nie dam rady.Myślę o pracy w Niemczech,ale z tym też problemy.
pozdrawiam wszystkich.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum