Post nr 1, Wysłany: 2011-12-06, 16:36 Dzieciństwo lat 80tych
Moje dzieciństwo przypada wprawdzie na wcześniejszy okres niż ten z lat 80tych, jednak wiele z tego obowiązywało i we wcześniejszych czasach. Podpisuję się więc pod tym artykułem z czystym sumieniem (w sensie, że popieram a nie jako autorka, bo to wyszperane w sieci) i..... tak sobie myślę, ..... dawnych wspomnień czar
Było! Nawiasem mówiąc, to ja urodziłem się w ostatnim roku lat 80 i swoje dzieciństwo wspominam podobnie. Pierwszy komputer dostałem w gimnazjum. A spróbujcie teraz dzieci wygonić na dwór
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
matmanamaksa
Przedmiot nauczania: Matematyka
mieszkam na osiedlu, gdzie za moich czasów nie było chwili, aby ktoś z moich rówieśników nie biegał i nie wołał innych do zabawy. wysiedzieć w domu się wtedy nie dało, a pomysłów na zabawę było od groma. niestety teraz nie uświadczy się dzieci, które z pasją poświęcają się zabawie. nie pamiętam już kiedy po raz ostatni widziałam grupkę dzieci, której nie ma sposobu na zaciągnięcie ich do domu na obiad.
_________________ Istnieje silna tendencja do stawania się tym, co umysł sobie wyobrazi. korepetycje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum