Przedmiot nauczania: język polski, terapia pedagogiczna, bibliotekoznawstwo
Wiek: 29 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 3043 Skąd: Górny Śląsk
Post nr 1, Wysłany: 2009-09-17, 16:44 Dzień chłopaka-propozycje :)
Dzisiaj dziewczyny z mojej klasy zapytały mnie, co można kupić chłopakom z okazji ich święta ? Macie jakieś propozycje?
Kwota na osobę ok 6-7 zł.
Klasa II gimnazjum
Też mam II gimnazjum. W ubiegłym roku moje kupiły chłopcom kubki z ich imionami. Przygotowały również pyszny poczęstunek na klasowe spotkanie.
Nie wiem jeszcze jakie mają w tym roku pomysły.
Ja może opiszę, co zrobili moi chłopcy na dzień kobiet, bo można to też odwrócić w drugą stronę:). Otóż przerobili zdjęcia słynnych osób doklejając twarze dziewcząt, przy czym było to na zasadzie skojarzeń, np. bardzo szczupła uczennica otrzymała ciało modelki, śpiewająca w szkolnym chórze piosenkarki itd. oczywiście wszystko było w ramach żartu, bez żadnych podtekstów, więc nikt się też nie obrażał:) Jedyny koszt to kupienie ramek na zdjęcia:)
Nie chcę robić reklamy, ale widziałam na necie takie dosyć zabawne breloczki w stylu rejestracji samochodowej - znaczek PL i imię. Imion było sporo do wyboru, koszt 1 szt to coś ok 6 zł. W gimnazjum chłopakom może się spodobać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum