Post nr 1, Wysłany: 2010-08-18, 12:41 Forum dyskusyjne szkoły
Założyłem nowe forum dyskusyjne szkoły.
Jestem administratorem forum (nauczyciel).
Jestem językowcem, ale bardzo interesuję sie informatyką, więc dam radę:)
Jest to oficjalne forum szkoły, obecnie pracuję nad ulepszeniem, kosmetyką forum.
Zobaczymy, czy się przyjmie w szkole. Chcę wystartować od nowego roku szkolnego.
Czy ktoś z was ma doświadczenia w prowadzeniu/uczestniczeniu w tego typu forum szkolnym?
Wskazówki, rady?
Może przykładowe fora? Adresy?
Przedmiot nauczania: chemia, przedmioty informatyczne
Wiek: 40 Dołączył: 07 Mar 2008 Posty: 641 Skąd: Nowa Ruda
Post nr 4, Wysłany: 2010-08-31, 11:04
Miałem podobne doświadczenia. Forum zamknięto po pół roku. Dlaczego? powód jest zawsze ten sam.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny
mr_pl
Przedmiot nauczania: Podobno angielski
Post nr 5, Wysłany: 2010-08-31, 11:15
Dlatego moje forum jest jedynie dla uczniów, których uczę, plus wszyscy muszą się najpierw w mejlu przedstawić, żeby dostać dostęp...
Jak na razie chodzi rok i nie przydarzył się nawet jeden występek ; )
_________________ Cokolwiek napisałem powyżej na pewno nie jest prawdą. Młodzi ludzie nigdy nie mają racji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum