A poza tym autor wątku pytał jak dorobić w wakacje, a nie jak wydać na zdobycie dodatkowych uprawnień. Raczej by już nie zdążył tych uprawnień zdobyć, żeby je jeszcze w wakacje móc wykorzystać. No i o pracę instruktora nauki jazdy też tak łatwo nie jest.
Nikt nie neguje, że można. Po prostu wyśmiałeś ideę pracy na budowie, to postanowiłem się temu sprzeciwić.
Wyśmiałem? Nie, sam kilka sezonów w ten sposób dorabiałem, jeszcze jako licealista.
Oczko zostało puszczone do Malgali a propos "inwestowania w kwalifikacje".
malgala napisał/a:
A poza tym autor wątku pytał jak dorobić w wakacje, a nie jak wydać na zdobycie dodatkowych uprawnień. Raczej by już nie zdążył tych uprawnień zdobyć, żeby je jeszcze w wakacje móc wykorzystać. No i o pracę instruktora nauki jazdy też tak łatwo nie jest.
No faktycznie tak to brzmi, w pierwszym odruchu zrozumiałem, że chodzi ogólnie o możliwości dorobienia podczas wakacji.
W zasadzie to bardzo trudne pytanie,bo dorobić w wakacje można na wiele sposobów. Pracując,lub też pracując i zwiedzając-jako np pilot wycieczek. Ta opcja wydaje mi się zdecydowanie najlepsza.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum