Ponieważ w Krakowie jest śniegu tyle co kot napłakał, to w ramach protestu przerobiłem Twoje zdjęcie
senne.jpg
Plik ściągnięto 11 raz(y) 137,34 KB
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
Moje postulaty chyba zostały zrealizowane. Niestety, ale jakość zdjęcia jest strasznie całkowa.
zdjcia_0077_copy_195.jpg
Plik ściągnięto 602 raz(y) 119,96 KB
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
Ostatnio zmieniony przez malgala 2010-11-28, 22:07, w całości zmieniany 2 razy
Zapracowana ostatnio jestem, popisać na forum nie mam czasu, ale przyjemności jesiennego spaceru z aparatem odmówić sobie jednak nie mogę.
Oto efekty dzisiejszego.
I jeszcze coś, co do tej pięknej jesieni nie pasuje. Bardziej wiosnę przypomina.
Wiek: 37 Dołączył: 20 Mar 2011 Posty: 29 Skąd: mazowieckie
Post nr 40, Wysłany: 2011-11-07, 10:38
Piękne fotografie. Szczególnie pierwsze (animacja) bardzo mi się podoba. To właśnie kocham o tej porze roku - tą złotą polską jesień. Nic nie może się z nią równać
Jesienne barwy mają w sobie tyle ciepła.
Zawsze kojarzyły mi się ze spokojem, domem pełnym miłości, zapachem szarlotki i pieczonych ziemniaków.
Są takie dojrzałe, bezpieczne.
Kocham też barwy wiosny. Młode, czasami nieśmiało wkraczające w świat, a jednocześnie mające w sobie niewyczerpane pokłady dziecięcej radości życia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum