Dlatego dopuściłem możliwość, że to moje skróty myślowe są nieco zbyt abstrakcyjne. Czasem łapię się na tym, że rozmawiając z kimś, wybiegam do przodu, bo tak wiele chcę powiedzieć naraz
Wawel jest dobrem narodowym, a także symbolem pewnego continuum tradycji narodowej, symbolem Krakowa itd. Nie jestem gorącym zwolennikiem pochowania tam Prezydenta, aczkolwiek to już miało miejsce. Dyskusja na temat słuszności decyzji tych bliżej nieznanych osób nie zmieni stanu faktycznego. Jedyne na co możemy mieć wpływ, to tylko, żeby precedens nie stał się uzusem.
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum