Ogromna tragedia dla Polski, dla Europy, dla świata, dla nas wszystkich... Najważniejsze osoby w Polsce... Lecieli tam w tak słusznej i ważnej sprawie... Boże...
Ostatnio zmieniony przez edzia 2010-04-10, 09:42, w całości zmieniany 1 raz
Zostaliśmy pozbawieni elity. Tak, jakby ktoś naszemu państwu odrąbał głowę. Ciężko będzie znaleźć godnych następców tych wybitnych jednostek.
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
Myślę, że każdy z nas przeżywa to w jakiś sposób, tym bardziej, jeśli weźmie się pod uwagę czas i miejsce, w którym doszło do tragedii. Wiadomo, że jedni lubili bardziej, a inni miej L. Kaczyńskiego, jednak był naszym prezydentem, my -jako naród - go wybraliśmy, więc reprezentował nas. Poza tym, sam ogrom tragedii, liczba ofiar jest powodem do ogromnej zadumy nad życiem i jego sensem.
Jedliński
Przedmiot nauczania: Inne
Post nr 13, Wysłany: 2010-04-10, 20:47
Cytat:
Rząd Brazylii ogłosił trzydniową oficjalną żałobę z powodu tragicznej śmierci prezydenta RP Lecha Kaczyńskiego i towarzyszących mu osób w katastrofie samolotu prezydenckiego pod Smoleńskiem.
Wczoraj w trakcie zajęć dotarła do nas ta tragiczna wiadomość
ogromna tragedia .....................................................
zginął mój znajomy - był dwa lata starszy ode mnie - a już go nie ma ...................
Post nr 15, Wysłany: 2010-04-13, 19:56
Nie wiem w jakim wątku to poruszyć, ale jakie macie zdanie w sprawie miejsca pochówku.
Cytat:
Ponad 400 osób zebrało się wieczorem pod krakowską kurią, by zaprotestować przeciwko decyzji o pochowaniu na Wawelu prezydenta Lecha Kaczyńskiego i jego żony. Krzyczeli "Powązki, Powązki!".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum