To chyba najnowszych wieści nie czytałaś http://fakty.interia.pl/r...o-konca,1706631 do końca roku będą ci sami ministrowie, a pewnie potem już się nie będzie opłacało zmieniać
Co WY chcecie od tej Hall?
40% społeczeństwa popiera jej działania.
A contrario - 60% społeczeństwa nie popiera jej działań.
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
Co WY chcecie od tej Hall?
40% społeczeństwa popiera jej działania.
Z danych PKW: W Gdańsku minister edukacji narodowej Katarzyna Hall zdobyła 2,38 proc. (niespełna 10 tys. głosów). Z takim poparciem to trudno zostać wójtem, nie mówiąc o ministrze. A badania, że 40%, że to reprezentatywny wynik ... kto ją popiera? Ja nie.
brynika
Przedmiot nauczania: Język angielski
Wiek: 34 Dołączyła: 09 Wrz 2008 Posty: 28 Skąd: pomorskie
Post nr 7, Wysłany: 2011-10-12, 07:40
Też się martwię, że zacznie się od reform...W sumie zawsze coś się reformuje. Tylko w większości przypadków nie wiadomo co i po co. Liczę na zniesienie kart indywidualnych potrzeb ucznia (kipów:)rodzice są niezadowoleni z ich prowadzenia, dzieci nie chodzą bo maja inne zajecia a nauczyciele nie wyrabiają karcianek.
Może nie bądźmy od razu takimi pesymistami,napewno nie zacznie się od razu od reform,przynajmniej nie tych gruntownych. Chociaż czy w świetle tego co się dzieje nie przydałyby się zmiany na lepsze? Moim zdaniem jak najbardziej tak.
Ja mam zepsuty odkurzacz w domu. Świetnie panią Hall zastąpi.
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
Jedliński
Przedmiot nauczania: Inne
Mnie by było szkoda poświęcać miwuesa. Niestety, ale władza psuje ludzi. A w takim kraju jak Polska to już w szczególności.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum