Nie wiem dlaczego, ale bardzo chciałbym wrócić do Liceum. W szczególności, do II klasy, która była okresem beztroskiego nicnierobienia. Tęskno mi do czasów, gdy siedziało się w szkolnej ławce, z planem zajęć bez okienek i pewnym poczuciem opieki ze strony nauczycieli. A wy? Chcielibyście wrócić do szkoły?
Temat czysto wspominkowy
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
Właśnie wracamy
A tak całkiem poważnie, to nie miałabym nic przeciwko temu, żeby znów mieć naście lat i w szkolnej ławce siedzieć.
Jednak nie wrócą te lata, te lata szalone ...
miwues, celne Kojarzę cytat, ale nie pamiętam autora.
Naszła mnie taka myśl, jak słuchałem "Maniac" Michaela Sambello. Ale bardzo bym chciał znowu być w liceum. Iść pierwszego września znowu do szkoły...
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
zuza13
Przedmiot nauczania: Język polski
Post nr 6, Wysłany: 2010-08-22, 20:25
A mnie od września czeka praca w liceum, które sama skończyłam. I to niedawno - 6 lat temu. Więc tym razem usiądę sobie po drugiej stronie biurka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum