Ja niebanalnie kupiłam zgodnie z zainteresowaniami teściowej - szydełka (za 50zł to kupisz cały komplet od nr 2 do 7-8 gdzieś, jeśli masz kogoś dziergającego to polecam), ciotce - szydełka, włóczkę i druty
Mężowi kupię na Mikołajki pudełka ma pierdyliard śrubek, nakrętek, śrubokręcików i tego tam badziewia, niech się cieszy i układa, on porządnicki jest. Dostanie w tym stylu:
http://motoallegro.pl/poj...1194417256.html
takie maciupkie 2, jeden duuuży z wyjmowanymi przegródkami i jakieś pudło plastikowe z pokrywą duże na narzędzia. Tylko jak to inteligentnie zapakować...
Akurat koło 50zł wyjdzie. W Praktikerze zakupię, mają tam ogromny wybór. A pod chochinkę dostanie albo trymer do brody, albo myszkę dla graczy dla leworęcznych. Co prawda na razie znalazłam takie w cenie zaporowej dla mnie...
A innym pod chochinkę:
Szwagierkom (mam aż 3) to chciałam albo kalendarze takie ksiązkowe wziąć, w empiku śliczne są, takie "skórkowe" wytłaczane w kwiaty, akurat 3 wersje kolorystyczne były. 25zł. Ew. w jakimś herbacianym sklepie, gdzie herbaty na wagę są, zestawik herbat + do tego ciekawy kubek, bo wszystkie 3 kubkowe dziewczyny są.
Teściowi mąż zaplanował stację pogody (już wiem, po kim on gadżeciaż jest ), kosztuje ok 30zł taka prosta jakaś.
Dla mamy szukam magnetofonu - ma pełno kaset, a nie ma na czym słuchać, i tak jej smutno ostatnio było z tego powodu.
9.5letniemu dziecku w rodzinie kupimy grę Zgadnij kto to? , koszt ok. 60zł.
Polecam każdemu kupić zestaw wycieczkowy Kraków skład którego wchodzą:
- model Zamku Królewskiego na Wawelu,
- Smok Wawelski,
- drewniany talerzyk z wizerunkiem starówki,
- świadectwo wysłuchania hejnału.
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
Przedmiot nauczania: edukacja wcz.
Post nr 7, Wysłany: 2010-12-12, 09:53
dushka, pudełka w stylu praktikera dla jakiegoś przedstawiciela płci brzydszej to świetny pomysł, dzięki za inspirację Że też wcześniej na to nie wpadłam.
Może coś jeszcze wyszukałaś?
Piszcie, co ciekawego wynaleźliście na prezenty
Kubki może i kiczowate, ale też mnie natchnęły, już widzę miny kolegów z pracy mojego tatusia, gdy będzie pił kawkę z kubka ze zdjęciem swojego kotka
Ja pisałam o kubkach ze zdjęciem ukochanej/ukochanego Ot, jakoś nastolatkiem mi to zalatuje :d
Natomiast przyjaciółce chyba zrobię taki kubek specjalny, w uznaniu dla jej siły psychicznej. Zrobię w programie graficznym scrapa i dam do punktu kubkowego, że tak powiem. Nie zdjęcie, tylko jakiś fajnie graficznie zrobiony napis.
Pod chochinkę usilnie tej leworęcznej myszki szukam...
Szwagierkom już zakupiłam te herbatki + kubki, w sumie za 3 komplety wyszło 65zł. Niedużo, a ładne i smaczne
Widzę, że też Śląska jesteś nie wiem skąd dokładnie, ale w Dąbrowie Grn. w CH Pogoria mają świat herbat czy coś w tym stylu, tam herbatki dorwałam, i kubki kwiatowe w realu, każdy inną ma kolorystykę, choć stylizacja ta sama.
Dla dziergających zawsze polecam włóczki - nawet co roku osoba zawsze się ucieszy.
Ja kupię wszystkim w rodzinie książkę. Tacie historyczną, mamie coś z Archera, siostrze coś o psach (jest wielką miłośniczką), a dziewczynie jakiś kryminał. W tym roku zadecydowałem, że nie będę uszczęśliwiał na siłę ludzi kupując im coś, co potem będą wstydliwie skrywali w czeluściach szafy. Zwłaszcza, że z książki jest ten pożytek, że gdy przeczyta ją obdarowany, to sam będę mógł się za nią zabrać
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
To tymbardziej kup im książki. Jak je po kilku dniach pożyczysz i nie oddasz, to nawet nie odczują A propos, jak można nieczytać?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum