To są hity w mojej szkole
Co Wy sądzicie na ich temat?
Mnie się one b.podobają ponieważ lubie rosyjską muzykę
Nie wszyscy nauczyciele podzielają zachwyt uczniów owymi posenkami
np.historyk wytyka im brak patryjotyzmu
PS. Lube to ulubiony zespół Putina...
Jolly Roger, słyszałam (i widziałam) już wcześniej tą piosenkę o polskich żołnierzach i uważam, że jest świetna! Nie tylko przez tekst, ale i muzyka całkiem , całkiem ..
Post nr 95, Wysłany: 2009-09-06, 09:58
Ja ostatnimi czasy nie mogę się uwolnić od tego numeru.
Oryginał jest czeski i czasem tez słucham. Nohavica sprawił, że czeski mnie śmieszyć jako język ).
darmodziej
Też uwielbiam Jacka Kaczmarskiego. Poza tym dość często słucham Titiyo, AC/DC, ELO, Pink Floyd, Mozarta, Queen i Cohena. A Nicka Cave'a ktoś lubi? Ja bardzo, choć ostatnie płyty jakoś mniej mi przypadły do gustu
Przedmiot nauczania: j. niemiecki
Post nr 99, Wysłany: 2009-11-07, 20:29
A ja ostatnio zakupiłam sobie płytę "Voo Voo i Haydamaki". Uwielbiam wschodnie klimaty. Polecam! Poza tym coś na uspokojenie po burzliwym dniu (np.w szkole;-) a mianowicie 4-ta cześć "Siesty" Marcina Kydryńskiego (choć okazała sie ostatnio i piata). Wiem ze tu mowa o muzyce, ale dodam ze gdybym miała naście lat, to z chęcią sięgnęłabym po książkę Beaty Pawlikowskiej (podróżniczka, pisarka) "W dżungli życia", która to książkę szczególnie dziewczynom polecam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum