Nie wiem, czy temat już kiedyś był - jeśli tak to przepraszam ale postanowiłem założyć topic.
Pzechodząc do sedna sprawy - czego najczęściej słuchacie i co lubicie?
Ja osobiście słucham dość ciężkiej muzyki - black/death metal
Zespoły których najczęściej słucham:
Behemoth ( Conquer all, I got erection, Decade of therion, At the Left Hand ov God)
Gorgoroth (Incipit Satan, Litani Satan)
Lamb of God(black label przy tym utworze latam po domu , załączam teledysk piosenki: http://www.youtube.com/watch?v=LKcoVpbm4Nk )
Amorphis ( Towards and against, Her alone)
Przedmiot nauczania: język polski, terapia pedagogiczna, bibliotekoznawstwo
Wiek: 29 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 3043 Skąd: Górny Śląsk
Post nr 2, Wysłany: 2007-10-16, 20:36
Ja ostatnimi czasy zasłuchuję się w muzyce zespołu IRA
No nie ma co ukrywać, wpadła mi w ucho piosenka zespołu Feel- tytuł brzmi chyba "Jest już ciemno"
No nie ma co ukrywać, wpadła mi w ucho piosenka zespołu Feel- tytuł brzmi chyba "Jest już ciemno"
chiczi - dlaczego wiedziałem, że to Pani pierwsza napisze posta w tym temacie?
Ira - co nieco kiedyś słuchałem ale z czasem stało się to dla mnie "za lekkie"
Ira - hmm...teraz inna niż pamiętam ...ja zasłuchiwałam sie w "pierwotnej" tak przy końcu podstawówki ...nawet mimo mojego wrodzonego skąpstwa szarpnęłam się wówczas na kasety ..
Przedmiot nauczania: Wychowanie przedszkolne
Wiek: 29 Dołączyła: 24 Sie 2007 Posty: 324 Skąd: Warszawa
Post nr 13, Wysłany: 2007-10-16, 20:52
Ja jestem pasjonatką muzyki tzw. celtyckiej, zwłaszcza irlandzkiej (od 4 lat uczę się tańca irlandzkiego).
Oprócz tego bardzo lubię muzykę folkową, praise&worship, żydowską i klasyczną.
_________________ "Skokiem taniec nasnadniejszy,
A tym jeszcze pochodniejszy,
Kiedy w bęben przybijają,
Samy nogi prawie drgają."
a Hey albo Mystlovitz?
chiczi - mam siostrę w Twoim wieku, kiedyś była zakochana w Hey i do dzisiaj ma ich wszystkie płyty i kasety więc może też miałaś kiedyś bzika na punkcie podobnych zespołów?:>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum