Nie wypisuj takich bzdur na forum.
Myślisz, że ktokolwiek z uczniów, a tym bardziej nauczycieli w to uwierzy?
Uczeń się poskarżył do wizytatorki, że zadania na egzaminie gimnazjalnym nie były dostosowane i nauczycielka musiała się tłumaczyć.
Zastanów się nad tym, co piszesz.
Od kiedy to zadania na egzamin gimnazjalny układa nauczyciel?
Nie ośmieszaj się lepiej.
A jak ja się poskarżyłem na straży miejskiej, że godziny urzędowania są zbyt wcześnie rano, to urząd powiatowy zamknęli.
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
milaesterka
Przedmiot nauczania: Język polski
Wiek: 35 Dołączyła: 08 Sie 2011 Posty: 11 Skąd: mazowieckie
Post nr 64, Wysłany: 2011-08-18, 16:29
malgala napisał/a:
milaesterka napisał/a:
Kto przesadził ? Uczeń czy wizytatorka ?
Nie wypisuj takich bzdur na forum.
Myślisz, że ktokolwiek z uczniów, a tym bardziej nauczycieli w to uwierzy?
Uczeń się poskarżył do wizytatorki, że zadania na egzaminie gimnazjalnym nie były dostosowane i nauczycielka musiała się tłumaczyć.
Zastanów się nad tym, co piszesz.
Od kiedy to zadania na egzamin gimnazjalny układa nauczyciel?
Nie ośmieszaj się lepiej.
Nie wiem czemu piszesz uwagi osobiste ? Nie rozumiem też dlaczego piszesz coś zmyślonego. Nie pisałam, że uczeń poskarżył się wizytatorce. Poskarżył się w OKE, że na egzaminie było zadanie z materiału, którego nie przerabiał. Co w tym dziwnego ?
Nie rozumiem też dlaczego piszesz coś zmyślonego. Nie pisałam, że uczeń poskarżył się wizytatorce. Poskarżył się w OKE, że na egzaminie było zadanie z materiału, którego nie przerabiał. Co w tym dziwnego ?
Co w tym dziwnego?
Wszystko, łącznie z tym.
milaesterka napisał/a:
Moja koleżanka gęsto się tłumaczyła wizytatorce jak uczeń się poskarżył, że na egzaminie gimnazjalnym było zadanie z materiału nieobjętego dostosowanymi wymaganiami.
Zapomniałam dodać, że natychmiast po skardze ucznia OKE powiadomiło o fakcie kuratorium, to natychmiast wysłało do szkoły panią wizytator, a ta dobrała się do nauczycielki
Post nr 67, Wysłany: 2011-08-19, 17:09
malgala napisał/a:
Zapomniałam dodać, że natychmiast po skardze ucznia OKE powiadomiło o fakcie kuratorium, to natychmiast wysłało do szkoły panią wizytator, a ta dobrała się do nauczycielki
O.... znasz procedury, ale nie za bardzo. Tak było, ale nie natychmiast.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum