Nie przyjmuję żadnych zaproszeń od uczniów, dopisałam się tylko do klas, których byłam wychowawczynią. NK służy mi do kontaktowania się z osobami znajomymi i z rodziny , które daleko mieszkają.
no cóż... ja inaczej niż większość tutaj - zaproszenia uczniów przyjmuję ale ... z profilu, fotek niewiele mogą "znajomi" o mnie się dowiedzieć
traktuję nk jak POCZĄTEK odnowionej znajomości - wymieniam z niektórymi gg i maila no i ... nk mi do utrzymywania kontaktów nie jest potrzebna
Post nr 33, Wysłany: 2009-10-08, 15:32 Uczniowie i rodzice
Zaproszenia od uczniów, to pól biedy. Nie przyjmuję i nawet podchodzą do tego z pewną wyrozumiałością Większy problem z rodzicami uczniów, którzy przysyłają zaproszenia. Żadni to moi znajomi. Niestety po odrzuceniu zaproszenia obrażają się.
Post nr 34, Wysłany: 2009-10-14, 10:59 Re: Uczniowie i rodzice
123ewa napisał/a:
Zaproszenia od uczniów, to pól biedy. Nie przyjmuję i nawet podchodzą do tego z pewną wyrozumiałością Większy problem z rodzicami uczniów, którzy przysyłają zaproszenia. Żadni to moi znajomi. Niestety po odrzuceniu zaproszenia obrażają się.
Dlatego ja takich zaproszeń nie odrzucam, ani nie przyjmuję ... są zawieszone w próżni i mam spokój
a ja odrzucam od tych co bardzo niepozytywnie zaleźli za skórę w czasie gimnazjum oraz od tych, którzy przysyłają zaproszenia , a potem na ulicy nie poznają....Tzn tych drugich usuwam....
Ale po co? Nie wystarczy, że tu na forum jesteśmy "zjednoczeni"?
I to na dodatek oficjalnie, nie na jakimś koncie fikcyjnym.
Post nr 40, Wysłany: 2010-02-11, 21:08
Jak powstawała NK wszyscy starzy znajomi się skontaktowali, u mnie udało się spotkanie klasowe i cisza. Na moje maile wysyłane przez NK nikt nie odpowiada. Doszedłem do wniosku, że chyba to przez zejście tego portalu na psy, skomercjalizowanie i upodobnienie się do wielu innych (jakieś gąbki, śledziki, nagrody, opłaty). Uważam, podobnie jak Edzia, że tu jest wystarczająco.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum