Właśnie oglądam stronę. Szkoła na wsi. Macie ciszę i błogi spokój... Ach, zatęskniłem "do tych pagórków zielonych"... A jak u was zimą z dojazdami?
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
Różnie. Dziś syn do miasteczka jakoś dojechał. Dobrze, że z kolegą, to łatwiej im było się odkopywać. Dalej jadą busem aż pod Warszawę i o 7.40 dzwonił, że na katowickiej w korku stoję. Chyba jeszcze nie dojechali, bo miał się odezwać i cisza.
Całe szczęście, że mieszkam na miejscu i do szkoły mam 20m. Nawet przez zaspy jakoś się przeczłapię.
A okolica i otoczenie szkoły u nas bardzo przyjemne. Duża przestrzeń, masa zieleni (teraz to raczej bieli) tylko wody brak. Ale 10 km od nas jest piękny zalew.
malgala, ja walczę z błotem pośniegowym i posypywanymi solą chodnikami. Nie wiem kto to wymyślił i dlaczego akurat tak wymyślił, ale buty po zimie są do wyrzucenia
_________________ "A teraz weźmy taką statystykę [..] zakładając, że państwa razem ze mną jest sto [..] a ja nie mam jednej nogi, to statystycznie [..] każdy z państwa ma po 1,99 nogi [...] jak cena w Biedronce."
Z lepienia bałwana nici. Siostra mi się rozchorowała
Co wy mówicie. Zima jest świetna. Przynajmniej nie widać naszych Polskich brudnych ulic i zakurzonych kamienic bo wszystko przykryte puszkiem [przynajmniej tak to wyglada z mojej perspektywy]
Blizzard2009, gdzie ty mieszkasz? Ja w Krakowie mam czyste ulice, a większość kamienic jak nie jest odnowiona, to chociaż ochlastana jakąś farbą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum