Noc to kobieta, czy mężczyzna Bo cudnie jest ukryć się w Nocy ramionach. Więc... Więc znowu jestem. A piękny świat miesza mi mikserem w głowie. Robi koktajl z moich uczuć.
Uwielbiam "Małego Księcia" Antoine de Saint-Exupéry praktycznie można ją cytować bez końca. Zawsze coś tam znajdę
"Słodko jest nocą patrzeć na niebo, gdy kochasz różę, która znajduje się na jednej z gwiazd. Wówczas wszystkie gwiazdy są ukwiecone."
Przedmiot nauczania: j. niemiecki
Post nr 6, Wysłany: 2007-07-31, 22:13
też uwielbiam ,,Małego Księcia'' mi najbardziej spodobała sie myśl, że ,, dobrze widzi sie tylko sercem, najważniejsze jest niewidoczne dla oczu''
pozdrawiam Agnieszka
[ Dodano: 2007-07-31, 23:17 ]
uwielbiam takze ksiazki Paula Coelho ,, kiedy czegos goraco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie, by udało ci sie to osiągnąć''
Kiedy znajdę jakąś ciekawą myśl zapisuję ją sobie w notatniku.
Często wybieram sobie cytat który jest "moim przewodnikiem" przez jakiś czas.
Słowa które jednak zawsze sobie przypminam gdy niczego mi się niechce, gdy mam chwilę zwątpienia
"Spraw, aby każdy dzień miał szansę stać się najpiękniejszym dniem twojego życia."
Mark Twain
i wtedy wstępują we mnie nowe siły, życie nabier rumieńców
Post nr 8, Wysłany: 2007-07-31, 22:55
Mi się bardzo podoba Twój cytat z opisu To jest motto, którym chciałabym się kierować co dnia w kontaktach z ludźmi
I znów się zasiedziałam
_________________ Aby zacząć biegać, trzeba najpierw nauczyć się chodzić.
przydałaby się "świeża krew" w tej branży
aby znaleźć odpowiedni cytat do realizowanego tematu na lekcji spędziłam bardzo duuuużooo czasu przeszukując internet i muszę powiedzieć że .....cieniutkooo .....oj cieniutko ......
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum